2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایه ریاضیات رو اصلاح کن و ترس اینکه وارد رشته ای بشی و لنگ زدنت تو ریاضی کار دستت بده رو برطرف کن و ...

چجوری پایه ریاضیمو قوی کنم اخه دیپلمم غیرمرتبطه ولی میخوام دانشگاه ازاد شیمی بخونم

ریاضی پایه ی ریاضی میخواد من شیمی خوندمبه این رشته علاقه داری؟

قصدم مهاجرته و شنیدم خیلی خوبه

من ریاضیم ضعیفه خیلی دانشگاه اذیت میشم؟ میشه یکم از این رشته بهم بگی هرچی که میدونی

چجوری پایه ریاضیمو قوی کنم اخه دیپلمم غیرمرتبطه ولی میخوام دانشگاه ازاد شیمی بخونم

هر رشته ای خوانده باشید فرقی نمی کنه.

از همون نقطه ای که مشکل دارید شروع کنید و اصولی و بدون عبور کردن از جاهایی که لنگ میزنید درس ها رو بیایید جلو.

از اول دبستان پی دی اف کتابهای ریاضی آموزش و پرورش رو دانلود کنید تا آخر دبیرستان یکی یکی بیایید جلو.

من رشتم شیمی هستش صد در صد ریاضیت باید خوب باشه ، البته مهندسی شیمی خوندم

من قصدم مهاجرته و شنیدم که خیلی خوبه ریاضیم ضعیفه خیلی برای دانشگاه اذیت میشم؟ میشه هرچی که راجب این رشته میدونی بهمبگی

هر رشته ای خوانده باشید فرقی نمی کنه.از همون نقطه ای که مشکل دارید شروع کنید و اصولی و بدون عبور کرد ...

یعنی ریاضی که تو این ۱۲سال خوندیم مرتبط به دانشگاهم میشه؟ همون چیزا تو دروس دانشگاهم میاد

قصدم مهاجرته و شنیدم خیلی خوبه من ریاضیم ضعیفه خیلی دانشگاه اذیت میشم؟ میشه یکم از این رشته بهم بگی ...

آره برای مهاجرت خیلی خوبه

برخلاف ایران...

تو دانشگاه ۳ تا ریاضی میخونید . ریاضی ۱ و ۲ و معادلات دیفرانسیل.

توی دروس تخصصی هم ریاضی استفاده میشه چون حل مساله زیاد دارید. مثلا در درس شیمی تجزیه و شیمی فیزیک و همین طور شیمی عمومی که سال اول میخونید .

رشته ی جهانی و قشنگی هست . اما حیف که اینجا قدرش رو نمیدونن...

من قصدم مهاجرته و شنیدم که خیلی خوبه ریاضیم ضعیفه خیلی برای دانشگاه اذیت میشم؟ میشه هرچی که راجب ای ...

برای مهاجرت رشته ی پرستاری بخون رو هوا قبولت می کنند و بعد مهاجرت کار هم راحت گیرت میاد

یعنی ریاضی که تو این ۱۲سال خوندیم مرتبط به دانشگاهم میشه؟ همون چیزا تو دروس دانشگاهم میاد

قطعا همین طوره.

ظرافت و دقتی که تو آموزش ابتداییِ ریاضی هست در ریاضیات دانشگاهی نیست.

وقتی مفاهیم اولیه رو به درستی یاد بگیرید دیگه در ادامه میتوانید تا حد زیادی با سرعت و خاطر آسوده مطالب پیشرفته رو بگذرانید و از حل مسأله و یادگیری لذت ببرید.

در واقع ریاضیات اینگونه است یا درست میآموزی و لذت میبری یا دچار کج فهمی می شی و عذاب می کشی.

آره برای مهاجرت خیلی خوبه برخلاف ایران... تو دانشگاه ۳ تا ریاضی میخونید . ریاضی ۱ و ۲ و معادلات دیفر ...

شنیدم فقط باید معدلم دوره کارشناسی خیلی خوب باشه

ریاضیم خیلی ضعیفه چکارایی رو پیشنهاد میکنی واسه اینکه دانشگاه عقب نمونم