2777
2789
عنوان

راهنمایی

144 بازدید | 25 پست

دوستان میخوام درباره دانشگاه بهم بگین . مثلا میخواستم قبل از دانشگاه رفتن برم یک کلاس مهارتی اما دو دل بودم یکی بهم گفت اول برو کلاس یک مهارت بگیری و مدرک بعد برو دانشگاه چون در دانشگاه به هنرمندان نزدیک میشن و مهم ان گفت من تجربه کردم . میتونی نکاتی برای رفتن به دانشگاه بهم بگین؟

درس نخون

فقط همین

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنرمند بودن ربط به رشتت داره مثلا پزشکی ربطی به هنر نداره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

به نظر من مهارت را باید تو دوران قبل از دانشگاه یاد میگرفتی زمان تحصیل باید درکنارش هنری چیزی میرفتی وقتت را باید قبلا برنامه ریزی میکردی ولی الان دیگه مسخرس دانشگاه نری بخوای مهارت یاد بگیری دانشگاهت را برو در کنارش مهارت هم اگر خواستی  یاد بگیر 

کارهای فوق برنامه همون مهارتهای ما هستن نمیشه اصل را ول کنی که وبه فوق برنامت برسی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

والا من 6سال دانشجو بودم ندیدم به هنرمندا نزدیک بشن یا امتیازی قائل باشن براشون

البته که شما مهارت یاد بگیری ضرر نداره اما هدفت تحویل گرفته شدن تو دانشگاه نباشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اتفاقا دانشگاه خیلی برام مهمه دوست عزیز گل 

من تاپيكت رو نفهميدم راستش

رشته ش چي هست 

دانشگاه چي ميخاي بخوني

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

دوستان رشتم تجربیه خب. بعد جریانم اینه که توی مدرسه و روزای زندگی فشار زیادی بهم وارد شد و برای استراحت و روحیه خوبه همه گفتن برو کلاس وقتی تمام شد برو به دانشگاه . والا نمیدونم دو دلم یکی میگه بعدا برو یکی میگه قبلش برو والا دیوونه شدم مثلا همین قبل که گفتم یکی گفت برو تو دانشگاه هنرمندان مهم اند حتما کلاس برو تا یه مهارتی داشته باشی . چکار کنم دوستان؟