2777
2789
عنوان

زیباترین مهریه ای ک دارین و یا شنیدین 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 11720 بازدید | 112 پست
قشنگه خوشبخت باشی عزیزم

ممنونم ولی برای ثبت سفرکربلا وشال وفرش روروی هم نوشتم 3ملیون😅😅😅قیمتش نزدیک 60تومنه ولی تخفیف دادم بهش

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
عزیزم ایشون خونه ندارن الان  میشه بنویسم اولین خونه ای ک در زندگی شمترک بخریم یا ن؟؟

از مشاور حقوقی و فقهی بپرس اینارو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیو میشناسم بخاطر وضع مالیشون سرشناسن 

دخترشون خیلی خوشگل بود و خواستگار زیاد داشت

وقتی ازدواج کرد مهریه رو زد یک سکه به نیت الله 

الانم خیلی زندگی خوبی دارن

با شمااااااام 😒
عزیزم ایشون خونه ندارن الان  میشه بنویسم اولین خونه ای ک در زندگی شمترک بخریم یا ن؟؟

به نظرم باید مثلا بگید خانه ای به این مساحت در فلان نقطه شهر یا وجه  به اون انداره 

یه نقدار پیچیده میشه ولی از چندتا وکیل و دفترخانه دار بپرسید تا اطلاعات  دقیق تر بگیرید

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
به نظرم باید مثلا بگید خانه ای به این مساحت در فلان نقطه شهر یا وجه  به اون انداره  یه نق ...

اين شرطها كاري از پيش نميبره

ضمانت اجرايي نداره

فقط بايد سند بنام بخوره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشن ...

وقتی پات خدای نکرده به دادگاه باز بشه اونجا میفهمیی که مهریه هم پشتوانه زنه هم اهرم فشار برای طلاق...تو ایران زن فقط همین حقشه که اونم خیلی ها میبخشن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
ممنون گلم واسه نظرت  ایشون خونه ندارن میشه بنویسم اولین خونه ای داشته باشیم یا ک خیر؟؟

ضمانت اجرايي نداره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دست و پای راست ننش

همین که ننش لال بشه کافیه

من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشن ...

عزیزم مهریه فلسفه اش این نیس که شما گفتی. مهریه‌ مثل هدیه و نشونه محبت مرد به زنه. ازدواج که‌معامله نیس. همه مهریه هاهم مادی نیستن. من خوندم تو صدر اسلام یه‌ عده از خانما مهریه شون این بوده مثلن قران یادشون بدن یا خوندن و نوشتن. پس اینهمه ادم ازدواج میکنن کالا هستن یا هرکی مهریه اش مثلن کمه ارزشش کمتره. بهرحال مهریه پشتوانه اس تو تین دوره زمونه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!