سلام ب خانوما خوش سلیقه من قراره انشاا... تا چن وقت دیگ نامزد کنم اما برای انتخاب مهریه بسیار دودلم خانوادم خواستار مهریه سنگینن .مخام یک مهریه زیبا و معنوی بمن پیشنهاد بدین تا راضیشون کنم ممنوووووون
عزیزم ایشون خونه ندارن الان میشه بنویسم اولین خونه ای ک در زندگی شمترک بخریم یا ن؟؟
از مشاور حقوقی و فقهی بپرس اینارو
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشن ...
عزیزم مهریه فلسفه اش این نیس که شما گفتی. مهریه مثل هدیه و نشونه محبت مرد به زنه. ازدواج کهمعامله نیس. همه مهریه هاهم مادی نیستن. من خوندم تو صدر اسلام یه عده از خانما مهریه شون این بوده مثلن قران یادشون بدن یا خوندن و نوشتن. پس اینهمه ادم ازدواج میکنن کالا هستن یا هرکی مهریه اش مثلن کمه ارزشش کمتره. بهرحال مهریه پشتوانه اس تو تین دوره زمونه
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!