سلام ب خانوما خوش سلیقه من قراره انشاا... تا چن وقت دیگ نامزد کنم اما برای انتخاب مهریه بسیار دودلم خانوادم خواستار مهریه سنگینن .مخام یک مهریه زیبا و معنوی بمن پیشنهاد بدین تا راضیشون کنم ممنوووووون
وقتی پات خدای نکرده به دادگاه باز بشه اونجا میفهمیی که مهریه هم پشتوانه زنه هم اهرم فشار برای طلاق.. ...
موافقم. حتی غربیای متمدن هم یه شرط و شروط مالی میزارن موقع ازدواج بهش میگن marriage portion.
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشن ...
عزیزم این طرز فکرت درسته کاملا... اما تو ایران چاره ای نیست چون حقوق زن و مرد برابر نیست ... حتی خدا نکرده تو تقسیم ارث همسر هم سهم زن خیلی کمه حداقل اینطوری طبق قانون میتونه مهریه ش رو برداره و پشتوانه باشه البته خدا برای هیچ کس اون روز رو نخواد
دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ... همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
ممنون گلم واسه نظرت ایشون خونه ندارن میشه بنویسم اولین خونه ای داشته باشیم یا ک خیر؟؟
به قول دوستمون ضمانت اجرابی نداره. چیزی که معلوم نیس وجود داشته باشه یا نه چجوری میخوای بگیری ازش؟ با یه مشاور حقوقی مشورت کن
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشن ...
زندگی که بخواد بخاطر ترس از مهریه ادامه داشته باشه همون بهتر ک نباشه هزار نمونه هست از کسایی ک مهریه با تعدادسکه بالا دارن زندگی خوبی ندارنو اخرم رسیده به طلاق مهریه فقط ی نماده اون چ ک زندگی روحفظ میکنه اخلاق و درک و احترام متقابله