سلام ب خانوما خوش سلیقه من قراره انشاا... تا چن وقت دیگ نامزد کنم اما برای انتخاب مهریه بسیار دودلم خانوادم خواستار مهریه سنگینن .مخام یک مهریه زیبا و معنوی بمن پیشنهاد بدین تا راضیشون کنم ممنوووووون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با مهریه به شدت مخالفم😤😤😤اون موقع که میخواستم عقد کنم گفتم مهریه نمیخوام یعنی چی ولی که به خرف ...
شرط درست بودن عقد تعیین مهریه اس. قانونه عزیزم واسه چی مخالفی
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
به نظر من بهترین مهریه خونه اس این تجربه من بعنوان کسی که هم متاهله و هم کیس های مختلف دیده چه اونه ...
نظر منم همینه. خونه از همه چی بهتره. من اگه ازدواج کنم مهریه مو قبل عقد میگیرم
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
عزیزم سکه زیاد بزن از قدیم گفتن زن هرچه خرجش بیشتر ارجش بیشتره ..سکه ک بالا بزنی کسی جرات نداره بهت بگه بالا چشمت ابروست ..این زمونه باید برا خودت یه ابهتی داشته باشی ..اکثر اقایون الان از ترس سکه احترام خانوماشونو دارن خخخ..ک مبادا اجرا بزارنشون
من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
زیباترین ازلحاظ معنوی سفر تمتع، کربلا، کار خیر،حفظ قران،خوش خلقی و ایناس
مادی هم ملک ...اگر در وسع طرف هست
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
شرط درست بودن عقد تعیین مهریه اس. قانونه عزیزم واسه چی مخالفی
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشنده چونه میزنی که تخفیف بده و این چیزا مهریه ام همین طوریه ولی با جملات دیگه
كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏