2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

80183 بازدید | 1302 پست

خانه مادر شوهرم بودیم پنج تا جاریم همشون نشستن منم دیدم تنها موندم نشستم مادرشوهرم تنهایی ظرف کل دعوتی پ شست.. 

یکی خودشو با بچش سرگرم کرد

یکی رفت نشست یکی سرگرم سفره شد یکی گفت مرغها رو شستم منم دیدم تنهام رفتم نشستم. دو باره همینجوری میشه 

یبار تنها شستم. بنظرتون بد شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

کاش کمکش میکردید تو ظرف شستن بنده خدا بالاخره سنی ازش گذشته

من تو این مواقع نمیگم چرا بقیه کار نمیکنن چرا نشستن

چون قرار نیست مثل اونا بیشعور باشم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

شما هم عین عروسا مایید خونه خودتونم همینجوری هستید؟ خداییش جای شما خجالت کشیدم 

عروسا ما میان باید چای بدیم دستشون خدای نکرده دستشون دراز نکنن اذیت شن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بلهکاش کمکش میکردید تو ظرف شستن بنده خدا بالاخره سنی ازش گذشتهمن تو این مواقع نمیگم چرا بقیه کار نمی ...

دیگه چقدر والا بلکه بفهمن. میداد دخترش. هیچکار نکرد میشست

اره رفتم نشستم ولی میتوتست بده دخترش بشوره

هوم ما خواهر شوهرا کلفت شماییم 

دیگه قسم خوردم وقتی عروسا میرن خونه بابا نرم اونجا 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دیگه چقدر والا بلکه بفهمن. میداد دخترش. هیچکار نکرد میشست

شما وقتی اصرار داری که کارت درست بوده دیگه چرا از ما نظر میخوای

اخلاق ها متفاوته من نمیتونم اینجوری باشم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

والا این که بقیه کمک نکردن اصلا کارشون درست نبوده بالاخره مادرشوهرتون بنده خدا ستی ازش گذشته واقعا دلم یک طوری شد چه آدم های بی معرفتی بودن که کمک  نکردن شماهم حق داری ولی کاش کمی به مادرشوهر تون کمک میکردین

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏