2777
2789

از اینکه من مدام خونه مامانم هستم یا اون اینجاس زورش میاد کلا از اینکه من و جاریم زیاد با طرف خودمون مهمونی بریم زورش میاد جاریم ی بار بهش گفت مثل خودت میمونم که با طرف خودت رفت و آمد میکنی من نگرانم روزی کارما پس بدم برا همین هر وقت دعوت میکنه میرم هر وقت میاد تحویل میگیرم چند بار هم شب گفته بخواب خوابیدم ولی بیشتر نمیتونم خونه مامانم راحت ترم

هی تیکه میندازه برگشته به من گفته فامیل مون کفته سختمه روم نمیشه مامان عروسی اونجاس بیام سر بزنم گفتم صد سال سیاه نمیخوام بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم خب نوه اونم هست براش همش عکس میدم هر وقت دعوت کنه رفتم اومده تحویل گرفتم باز اعتراض میکنه بهم ع ...

عزیزم خب حتما نباید دعوت کنه که شما بری هفته یبار دوبار خونش برو

چی میشه، بالاخره ادم بچه میاره بزرگ میکنه دلش میخواد عروسش نوش پسرش بهش سر بزنن

میگم خب نوه اونم هست براش همش عکس میدم هر وقت دعوت کنه رفتم اومده تحویل گرفتم باز اعتراض میکنه بهم ع ...

چند سالته؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خودش زیاد دعوت میکنه همون هفته ای دوبار هست

بخدا قدرشو بدون همین که دلش میخواد بری خونش

همینکه دعوتت میکنه،

مال ما که از اینکارا نمیکنه بری خوش هم هیچی جلوت نمیذاره

در این حد

باور میکنی؟، ولی در کل چون زیاد میری خونه مادرت یا اونا میان بنده خدا حساس شده ، دست خود ادمم نیس

من میگم حالا اون همسایمون اینقد میرف خونه مادرش رو مخ من بود درصورتی که سالی ۵ بار هم نمیدیدمش همینجور الکی روش زوم بودم😂😂

حالا این که دیگه نزدیکته

ولی خدایی هفته دوبار میری اونجا خوبه دیگع، بیشتر از این دیگه پرتوقعیه