2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80187 بازدید | 1302 پست
شما وقتی اصرار داری که کارت درست بوده دیگه چرا از ما نظر میخوایاخلاق ها متفاوته من نمیتونم اینجوری ب ...

نمیگم درسته اما فقط من از اون غذا نخورده بودم چرا تنها بشورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم درسته اما فقط من از اون غذا نخورده بودم چرا تنها بشورم

بالاتر هم گفتم چون دیگران درک و فهم ندارن قرار نیست ماهم شبیه شون بشیم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

والا این که بقیه کمک نکردن اصلا کارشون درست نبوده بالاخره مادرشوهرتون بنده خدا ستی ازش گذشته واقعا د ...

فک میکردم دخترش بشوره. دخترش هم دلش نسوخت. اونوقت منم ک الان خودخوری میکنم

واقعا مادرشوهر تون خودش مقصر هست که حتی دخترش هم کمکش نکرده اصلا کار انسانی نیست این که توی مهمانی به میزبان کمک نکنی من هر جایی برم اصلا برام مهم نیست اون آدم کی هست حتما در حد توان کمک میکنم 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
واقعا مادرشوهر تون خودش مقصر هست که حتی دخترش هم کمکش نکرده اصلا کار انسانی نیست این که توی مهمانی ب ...

نگاه یبار دوبار اصلا ده بار.. اینکه بقیه بشینن واقعا زورم میاد

شما حق داری توی جمع بدی قرار گرفتی واقعا آدمهای خودخواه و بی معرفتی هستن ولی اینو بدونید این کمک کردن اصلا راه دوری نمیره و به نظر من یک رفتار انسانی هست 

اخه دعوتی ها زیاده اونقت من باید همش مثل کوزت کار کنم

شما مختاری

من صرفا نظر خودمو گفتم 

قرار هم نیست یک نفر همه کارهارو انجام بده بلکه کمک حال باشه

من بودم به خواهرشوهرم میگفتم بیا باهم ظرفارو بشوریم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

دخترش اتفاقا دلش سوختە خیلیم حرص خوردە ولی براش عار بودە پنج تا نرە غول داداشاش با زناشون اومدن تا خرخرە خوردن کشیدن عقب،پاشە ظرفاشونم بشورە

نگاه یبار دوبار اصلا ده بار.. اینکه بقیه بشینن واقعا زورم میاد

حداقل حالا که عروسهای و دخترش کار نمیکنن لااقل به پسراش بگید اونها بیان کمک مادرشون چه اشکالی داره

دخترش مادره رو تنبیه کرد و امشب خود خوری میکنه ک دیگه عروسا رو دعوت نکنه کار خوبی کرد دختره دست نزد بلکه این مادر به خودش بیاد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دخترش اتفاقا دلش سوختە خیلیم حرص خوردە ولی براش عار بودە پنج تا نرە غول داداشاش با زناشون اومدن تا خ ...

خوردن از جیب خودشون. یبار اون بشوره چی میشه. والا وقتی دختر دلش نسوزه از عروس توقعی نیس