2777
2789

سلام. برادرشوهرم دوساله تو عقد بود و دیشب عروسیش بود.. تو این دوسال تمام مناسبت ها شب چله عید غدیر عید نوروز حتی پاگشا به جاریم کادو دادم و مناسبت هاش را رعایت کردم. پنجشنبه جاریم و خانوادش اومدن منزل مادرشوهرم و هدایا و چمدان لباس های برادرشوهرم را اوردن و کت شلوار دامادی و... به همه کادو دادن حتی به شوهرم و شوهر خاله شوهرم و خالش،ولی به من هیچی ندادن و من خیلی ناراحت شدم چون من زیاد به جاریم هدیه دادم مناسبت هاش را

کارشون زشت بوده . ما به این رسم میگیم خلعتی

دیشب هم با شوهرم نرفتیم دنبال عروس و من خیلی سرسنگین نشستم.شوهرم گفت پاگشاشون نکن دیگه و نمیخاد کادو بدی. رفتارم چطوری باشه باهاشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیشب هم با شوهرم نرفتیم دنبال عروس و من خیلی سرسنگین نشستم.شوهرم گفت پاگشاشون نکن دیگه و نمیخاد کادو ...

همین کاری که شوهرت گفت . واکنش مادرشوهرت چی بود ؟ من بودم خیلی ناراحت میشدم . کلا خلعتی رسم بی خودیه ولی اینکه به همه بدن به یکی ندن خیلی زشته

مادرشوهرم مدام به ما زنگ میزد که فلان عیدی براش کادو میبرم شما هم باید بیارید

چه نظر بیخودی داده

باید میگفتی شما به عنوان مادرشوهرش باید براش انجام بدین ولی من وظیفه ای ندارم

چقدر بیشعور بوده خاک تو سر حسودش فقط از من به تو نصیحت به مادرشوهرت یا خواهرشوهرت بگو که ناراحت شدی ...

فکر کنم با رفتارام خودشون متوجه شدن. دیگه هیچی بهش نمیدم

چه نظر بیخودی دادهباید میگفتی شما به عنوان مادرشوهرش باید براش انجام بدین ولی من وظیفه ای ندارم

میگفت رسمشونه. خلاصه اشتباه کردم

مادرشوهرمم یه ادم افریطه ای هست که دومی ندارخ

اونم خیلی منو اذیت کرد و خیلی فرق میزاشت

الن گذاشتن پای حسودی😬

خدایی کارشون خیلی بد بوده

راستی خلعتی منم مادر شوهره به جاری نداده بود بعدا فهمیدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم