2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80184 بازدید | 1302 پست
فکر کن انتظار دارن من کابینت براشون نصب کنم .نصب کنم هاااااا نکه داخل کابینت رو مرتب کنم!!!! .بلند ک ...

بی خود کردن

انجام این کارای میدونه

باعث میشه از چشم شوهر بیفتی

تازه مریضم بشی

من که اصلا خودم تنها نمیرم خونه ی مادر شوهر ولی ببنم تنهاست نیاز به کمک داره حتما کمک می کنم اونم اونقدر دختر و پسر زاییده که تنها نیست.

نه اینکه بخوام از زیر کار در برم واقعا روم نمیشه برم

درکت می‌کنم منم همیشه تو مهمونیها مسئولیت پختن و شستن و پذیرایی میفته گردن من و عروسها و خواهر شوهرا میشینن منم دلم واسه سن و سال مادر شوهرم میسوزه پامیشم کمکش می‌کنم و هربار میگم این دفعه آخره ولی بازم تکرار میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی خود کردنانجام این کارای میدونهباعث میشه از چشم شوهر بیفتیتازه مریضم بشیمن که اصلا خودم تنها نمیرم ...

اخ گفتی ینی شوهرم انقد عصبی شد وقتی گفتن کابینتارو شما نصب کنید .بمن میگه نمی‌خواد دلت بسوزه دختر داره خودش .

ااینها میرن تو اتاق یا در حال فرارن بگی هم پا نمیشن

سر سفره لقمه آخر رو خوردن بگو مخاطب همه رو قرار بده یکی نه چند دست بشقاب بردار پاشدنی بگو من می‌شورم یکیتون بیاین آبکشی کنید یکی هم خشک کنه کار یه نفر نیس همینجوری رک تو خودت باید برای خودت احترام قائل شب که بقیه بدونن بی ارزش نیستی خرهم نیستی که کارکنی به روی اونها نیاری اونا خودشون به خودشون احترام نمیزارن فکر میکنن زرنگن اینقددددر بدم میاد از این جور نفهم ها فقط همین کاری که گفتم بکن دیدی پررو شدن نیومده کف کن بزار داخل سینک تا بیان خودتم بیا بشین به مادرشوهرتم بگو دخالت نکنه شوهرخودتو تو خونه بگو چیکار میخوای بکنی که دخالت نکنه بگو من وظیفم نیس بشقاب جاریمو بشورم شوهرای اونا هم خواستن نق بزنن با جدیت بگو ناراحت شدی داداش پاشو بجای زنت آبکشی کن ببین یه بار آدم بده شو ولی نزار اونا اینجوری پرو بازی در بیارن دادو بیدادودعوا هم نکن فقط جدی حرف بزن

برادر من الان داماد یه خانواده اس پدر همسرش مریض بود تا ۴۰۰ کیلومتر اون طرف تر برد و عملش کرد و موند ...

عزیزمخودت گفتی محبت 

برادر شما لطف کرده والا وظیفه ش نیست کامنت اولتو که ریپ زدم همچین برداشتی میشد ازش که انگار عروس وظیفه شه 

عزیزمخودت گفتی محبت برادر شما لطف کرده والا وظیفه ش نیست کامنت اولتو که ریپ زدم همچین برداشتی میشد ا ...

بله عزیزم وظیفه آدمه هرجا میره به میزبان کمک کنه 

حالا عروس وداماد هم که اصلا جزوه خود خانواده ان

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

ولی بیشتر اوقات اون خشتی که مادرشوهر کج میذاره اینه که به عروسی که بی محلش کنه احترام میذاره. اینطور ...

دقیقا منم منظورم همینه عزیزدلم

بیشتره رفتارهای آزاردهنده اطرافیان محصول همون رفتار ناآگاهانه خودمونه ک متاسفانه اصرار بر ادامه‌ی اون داشتیم ...

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
دقیقا جاری بزرگ من وقتی اومده مادر شوهرم سرحال و جوون بوده یع جوری ام عادتش داده ک هرشب میومده میخور ...

دقیقا

رفتارشما کاملا درست و مقصر اصلی فقط مادرشوهرتونه

با ورود اولین عروس یاداماد تو خانواده طرز برخوردها و رفتارها دقیقا مثل بچه ای ک بدنیا اومده  میبینه و اجرا میکنه خیلی خیلی مهمه سیاستمدارانه والبته عادلانه رفتارکنیم ک بعد لشکری نشن واسه رژه روی رو روان اون خانواده

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞