2777
2789
عنوان

یه رابطه سالم چجوریه❓❓🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 55 پست
رابطه سالم رابطه ای هست که هیچ کار فیزیکی در کار نباشه انگار دوتا دختر با هم دوستن

منم قبول دارم.

ولی دو نفر که عاشق همن

وایعا سخته مثلا بغلش نکنی!!

از دور گفتن خیلی راحته

ولی تو رابطع بری کم کم خودت دلت‌مخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه سالم رابطه ایه که هرکدوم از دوطرف توی اون آزادانه میتونن حرفشونو بزنن ؛رفتار کنن و خودشون باشن! بدون اینکه ترس  اینو داشته باشن که چیزی از سمت و سوی طرف مقابل مورد سواستفاده قرار بگیره.

منم قبول دارم.ولی دو نفر که عاشق همنوایعا سخته مثلا بغلش نکنی!!از دور گفتن خیلی راحتهولی تو رابطع بر ...

من تو کلی رابطه بودم البته واسه آشنایی دروغ چرا منم آدمم دلم میخواست ولی جلو خودمو گرفتم همه اینا آغاز کارای دیگه هست یهو میبینی کار از کار گذشته.

بیشتر پسرا به بغل راضی نمیشن روز به روز چیزای بیشتری میخوان

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

من تو کلی رابطه بودم البته واسه آشنایی دروغ چرا منم آدمم دلم میخواست ولی جلو خودمو گرفتم همه اینا آغ ...

گفتم طبق چارچوب

باید رو پسره کار کرد

از اول رو ندی

همون ماه های اول بغلش نری.

والا من مدرسه دوست داشتیم

امروز دوست میشد فرداش خونه پسره

خوب این دیگه خر شدنه 

اینجور دخترارو زود هم ول میکنن

گفتم طبق چارچوبباید رو پسره کار کرداز اول رو ندیهمون ماه های اول بغلش نری.والا من مدرسه دوست داشتیما ...

آره قبول دارم ، به نفع خود دختر که لمس نداشته باشه چون سریع وابسته میشه وگرنه رابطه تو چارچوب واسه دهه هفتادا که عاقلترن هم خوبه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

حرفشم زده نشه؟؟ حتی اگه مثلا کاری هم نکنی فقط حرف الکی یجور خیال پردازی اینا اخه حرفشو میزنن دیگه

تعریفاتون از رابطه خیلی پیش پا افتاده اس.. و‌اینکه شما محدودیت به میون میاری، رابطه ای که محدود بشه رابطه ای شرطیه.‌ و رابطه شرطی رابطه ای آزاد نیست. چون توام با بی اعتمادیه. چنین رابطه ای قطعا مسموم ِ ؛ چون محدوده  پس سالم نیست

آره قبول دارم ، به نفع خود دختر که لمس نداشته باشه چون سریع وابسته میشه وگرنه رابطه تو چارچوب واسه د ...

شما فقط درگیر سن و سال و عدد رقمی . زیاد دو دوتا چهارتا میکنی. به نظرم  با این نگاه هرگز نمیتونی رابطه ای سالم رو تجربه کنی .  رها باش

نگاهتون‌پخته و کاملا آگاهانه اس. Bravo👏👏

نمیشه وقتی هنوز محرم نیستی کشش جنسی داشته باشی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

رابطه ای که آقا با تک تک سلول هاش خانم رو بخواد و رابطه از همون اول رسمیت داشته باشه یعنی خانواده ها بدونن در حال آشنایی هستید حتی شده فقط مادر شما و ایشون بدونن

رابطه ای که اسم جسم و درخواست جنسی توش نباشه

طرفت خانواده دار باشه مسئولیت پذیر باشه و اخلاق و اعتقاد مثل هم باشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱