طرف مقابل باید چجور آدمی باشه ک بهش گفته شه که پسر خوبیه؟؟؟ میشه راهنمایی کنین من از هرکی خوشم بیاد دلم میخاد بدست بیارم ولی حتی نمیدونم یه آدم درست چطور آدمیه یا یه رابطه سالم چجوریه
رابطه سالم رابطه ایه که هرکدوم از دوطرف توی اون آزادانه میتونن حرفشونو بزنن ؛رفتار کنن و خودشون باشن! بدون اینکه ترس اینو داشته باشن که چیزی از سمت و سوی طرف مقابل مورد سواستفاده قرار بگیره.
حرفشم زده نشه؟؟ حتی اگه مثلا کاری هم نکنی فقط حرف الکی یجور خیال پردازی اینا اخه حرفشو میزنن دیگه
تعریفاتون از رابطه خیلی پیش پا افتاده اس.. واینکه شما محدودیت به میون میاری، رابطه ای که محدود بشه رابطه ای شرطیه. و رابطه شرطی رابطه ای آزاد نیست. چون توام با بی اعتمادیه. چنین رابطه ای قطعا مسموم ِ ؛ چون محدوده پس سالم نیست
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
رابطه ای که آقا با تک تک سلول هاش خانم رو بخواد و رابطه از همون اول رسمیت داشته باشه یعنی خانواده ها بدونن در حال آشنایی هستید حتی شده فقط مادر شما و ایشون بدونن
رابطه ای که اسم جسم و درخواست جنسی توش نباشه
طرفت خانواده دار باشه مسئولیت پذیر باشه و اخلاق و اعتقاد مثل هم باشه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱