2777
2789

من معلمم جدیدا هر روز از ما آمار دانش اموزان مریض میخوان که بفرستیم برای اداره و اجباری هم هس ، میگن حتما از اولیا بپرسید . دارم نگران میشم یاد دوران کرونا افتادم همش هم داخل گروه ها میگن ماسک بزنید تو مدرسه بدون ماسک بچه ها رو نفرستید به مدرسه و.... نظرشما چیه ؟بنظرتون خبرایی هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلینیک و بیمارستانا به شدت شلوغه جا سوزن انداختن نیشت

خودمم دو روزه افتادم

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

اینجا ده روز تعطیله از شنبه گذشته

تا یکشنبه این هفته گفتن تعطیل بعدشو اعلام نکردن دو تا فوتی هم بوده

امروز گفتن بیاین کتابچه های بچه ها رو تحویل بگیرین احتمال زیاد تعطیل میشه باز

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه انفلانزا هست

بخاطر نبود بارون اینجوری بود که بارون اومد بعضی شهرها

الان شهرما همه چیش خوبه مثل قبل خداروشکر

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

خودشون گفتن که کرونای تیغی شایع شده

هست واقعا تیغیه ما گرفتیم. گلو درد نیستا. ولی یه چیزی وسط گلوته میسوزه. هرچی اب بخوری پایین نمیره. تب وحشتناک لرز شدید یعنی چند روزه. سرفه ایقد شدید حتی نیم ساعت ادامه دار. استخون درد 10روز گذشته ولی هر روز یه مدله خوب شدنی در کار نیست