2777
2789
عنوان

یه رابطه سالم چجوریه❓❓🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 55 پست
رابطه سالم رابطه ای هست که هیچ کار فیزیکی در کار نباشه انگار دوتا دختر با هم دوستن

پس بچه از کجا بیاد؟

و هیجان 

و خیلی چیزهای دیگه

این از اون حرف های عجیب بود

استارتر جان، خلاصه بخوام بهت بگم چون چشمام درد می‌کنه

رابطه ی سالم یک رابطه‌ی امنه، جایی که شما حس کنی حرف هات شنیده میشه و قرار به تمسخر یا مسخره کردن شما نیست.

جایی که هر دو طرف احترام هم رو نگه دارن و باعث پیشرفت و آرامش هم باشن. دروغ در کار نباشه و برای ساختن اعتماد تلاش بشه.

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ازدواج سنتی؟

عاشقانه هم میتونی داشته باشی

مثلا یه نفر اومد بهت پیشنهاد داد بگو با کسی دوست نمیشم اگه واسه ازدواج خواست یه دوره آشنایی ۳ تا ۶ ماه هست با هم آشنا میشین بدون رابطه فیزیکی بعد اگه اوکی بودین ازدواج کنید

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس بچه از کجا بیاد؟و هیجان و خیلی چیزهای دیگهاین از اون حرف های عجیب بوداستارتر جان، خلاصه بخوام بهت ...

مگه بچه از رابطه نامشروع میاد خواهر 

منظور اسی رابطه دوستی با پسرا هست

رابطه سالم رابطه ای هست که هیچ کار فیزیکی در کار نباشه انگار دوتا دختر با هم دوستن

کشش جنسی توش نباشه یه جای کار میلنگه

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

مگه بچه از رابطه نامشروع میاد خواهر منظور اسی رابطه دوستی با پسرا هست

هی، من برای مرحله های بعدی گفتم.

ولی مثل سنگ سفتم که شما گفتی یه جوریه، من بیشتر مد نظرم یه رابطه برای ازدواج بود...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

هی، من برای مرحله های بعدی گفتم.ولی مثل سنگ سفتم که شما گفتی یه جوریه، من بیشتر مد نظرم یه رابطه برا ...

آشنایی برای ازدواج باشه اصلا نمیزنه تا به موقعش

من خودم توی کلی رابطه آشنایی واسه ازدواج بودم تجربم بالاست 

..اگه قصدش ازدواج باشه حرفشم حتی نمیزنه

دقیقا پسری که برای رابطه و چت +۱۸ بخوادت پرو کرده

در این مورد این چیزها حرف میزنه

ولی وقتی بهش بگی کی میای جلو میگه نه فعلا قصدشو ندارم تا ببینم چی میشه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

آشنایی برای ازدواج باشه اصلا نمیزنه تا به موقعشمن خودم توی کلی رابطه آشنایی واسه ازدواج بودم تجربم ب ...

فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم.

بیشتر مد نظرم کشش جنسی بود. وقتی گفتید لمسی نباشه کلا اون حرف رو زدم و گمونم انتخاب کلمات اشتباه بود.

اینکه شخص مقابل یا حتی خودتون کشش رو احساس کنید یه چیز خوبه، بعضی ها بعد از چند ماه تصمیم میگیرن که لمسی هم توی کار باشه، درست ترین کار توی این موقعیت ها کنترل این احساساته، چون میتونن دردسر ایجاد کنن.

ولی اینکه کلا نباشن و نشانه ای ازشون هم نباشه انگار یک جای کار میلنگه از نظرم. زیر اون جمله‌ی اول هم گفتم، مد نظرم هیجان نسبت به فرد مقابل بود.  که این هم از نظرم یکی از ضرورت های یه رابطه ی سالمه.

فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم.بیشتر مد نظرم کشش جنسی بود. وقتی گفتید لمسی نباشه کلا اون حرف رو زدم ...

وقتی نسبت به یه نفر کشش جنسی باشه یعنی علاقه به وجود اومده و درستش اینه که آدم خودشو کنترل کنه و این میشه رابطه سالم .

از نظر من رابطه سالم بدون لمس هست و این نظر واسه همه یکی نیست و من درک میکنم