2777
2789
عنوان

یه رابطه سالم چجوریه❓❓🤒

652 بازدید | 55 پست

دوستان من نمیدونج یه رابطه سالم باید چجوری باشه 

طرف مقابل باید چجور آدمی باشه ک بهش گفته شه که پسر خوبیه؟؟؟ میشه راهنمایی کنین من از هرکی خوشم بیاد دلم میخاد بدست بیارم ولی حتی نمیدونم یه آدم درست چطور آدمیه یا یه رابطه سالم چجوریه

توضیح بدین لطفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رابطه سالم رابطه ای هست که هیچ کار فیزیکی در کار نباشه انگار دوتا دختر با هم دوستن

حرفشم زده نشه؟؟ حتی اگه مثلا کاری هم نکنی فقط حرف الکی یجور خیال پردازی اینا اخه حرفشو میزنن دیگه

حرفشم زده نشه؟؟ حتی اگه مثلا کاری هم نکنی فقط حرف الکی یجور خیال پردازی اینا اخه حرفشو میزنن دیگه

حرف زدنش هم هیچ فرقی با انجام دادنش نداره رابطه سالم همونه که بهت گفتم:/

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

راجب چیا حرف بزنیم مثلا میشع بهم بگی اخه تجربه ندارم

کارای روزمره ، در کل دور دوستی با جنس مخالف نری بهتره چون تو این دوره زمونه ۹۸ درصد پسرا فقط واسه نیاز جنسیشون دوست میشن

رابطه سالم از نظر من جاییه که توش با طرفت احساس امنیت و آرامش داری، می‌تونی راحت حرف بزنی و بدون ترس از قضاوت خودت باشی. احترام دوطرفه هست و هیچ‌کسی نمی‌خواد اون یکی رو کنترل یا تحقیر کنه. وقتی مشکلی پیش میاد، با گفت‌وگو و مسؤولیت‌پذیری حلش می‌کنین، نه با قهر و بازی‌های ذهنی. محبت و توجه واقعی ادامه‌دارن، نه فقط اول رابطه. و مهم‌تر از همه، رابطه یک‌طرفه نیست؛ هر دو تلاش، وقت و انرژی می‌ذارین و به سمت یه مسیر مشترک حرکت می‌کنین.

پس باید سینگل بمونم برای همیشه؟؟😔

سینگلی بهتره تا دوستی با پسرای هول ، خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن هر موقع فکر کردی میتونی مسئولیت بپذیری ازدواج کن