2777
2789
عنوان

یه رابطه سالم چجوریه❓❓🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 55 پست
تماس فیزیکی درحد کم اشکال نداره؟؟

اشکال داره 

چون تماس فیزیکی پیشرفت میکنه و به چیزای دیگه هم میرسه اول باید تکلیف مشخص باشه بعدش اوکیع

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال داره چون تماس فیزیکی پیشرفت میکنه و به چیزای دیگه هم میرسه اول باید تکلیف مشخص باشه بعدش اوکیع

چجوری اول تکلیف رو مشخص کنیم میتونن الکی بگن قصد ازدواج دارن مگه نمیتون؟؟

چجوری اول تکلیف رو مشخص کنیم میتونن الکی بگن قصد ازدواج دارن مگه نمیتون؟؟

وقتی که اقدام ب خواستگاری کرد و نامزد شدید و تاریخ عقد مشخص شد خریدهای عقدو انجام دادید تکلیف مشخص میشه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

رابطه ای که آقا با تک تک سلول هاش خانم رو بخواد و رابطه از همون اول رسمیت داشته باشه یعنی خانواده ها ...

اها ولی شما از نصفه شروع کردی باید خودمون بشناسیم بعد اینایی شما میگین خاستگار که نیست

اها ولی شما از نصفه شروع کردی باید خودمون بشناسیم بعد اینایی شما میگین خاستگار که نیست

خب تنها رابطه ای که از روز اول جدی و به قصد شناخت برا ازدواج باشه برا من تعریف شده ، رابطه بی هدف و بی سر و ته در نظر من پوچه و هیچ وقت دوست نداشتم ذهنم درگیر چنین روابطی شه

بنا بر این کسی که خواستار شناخت و گذروندن زمان ،کسبه که دارم می‌سنجد آیا بدرد هم میخوریم که رسمی تر شیم یا نه

هر کسی تا خودشو نشناسه حق شناخت کس دیگه ای رو نداره ، این که اصلا مشخصه و برا قبل شروع آشناییه

من با همسرم هم همین طور آشنا شدم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم منظور من این که همون اول رابطه رو چجوری باید شروع کرد

اول رابطه رو با منطق شروع کن سریع دل نبند 

اول شناخت رو از هم پیدا کنین خودتون و دنیای همو کشف کنید بعدش کم کم صمیمیت رو ایجاد کنید 

صمیمیت مهمه چون صمیمیت بقای یک رابطست و یک رابطه رو پایدار نگه میداره 

توهین و تحقیر و مسخره کردن و رفتاراتی مثل اینا ب هیچ وجه نباید سر بزنه تحت هیچ شرایطی 

دوست هم باشین خیلی مهمه 

فیزیکی هم اگر تمایل داشتید و واقعاً قصدتون ازدواج بود بغل و بوسه رو میتونید پیش ببرید اما گفتم اول منطق مهمه بعد کم کم احساس و پایداری حس دوست داشتن و وابستگی 

وابستگی نباید بیش از حد امکان باشه چون خیلی دونفرو ازهم دور میکته

چرا از آدما سوال میکنی که نهایت صد سال زندگی میکنن اونم با هزار تا اشتباه

از خالقت بپرس که تو رو آفریده و از ازل خدایی میکنه و تو رو از خودت بهتر میشناسه 

خدا میگه رابطه دختر و پسر درست نیست 

خودتونو حفظ کنید و به وقتش ازدواج کنید 

حتی رابطه ای که تماس فیزیکی توش نیست هم درست نیست 

چون از لحاظ عاطفی درگیر میشی و صدمه میبینی 

البته آشنایی واسه ازدواج زیر نظر خانواده منظورم نیست

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

وقتی نسبت به یه نفر کشش جنسی باشه یعنی علاقه به وجود اومده و درستش اینه که آدم خودشو کنترل کنه و این ...

👌🏻💓

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تماس فیزیکی درحد کم اشکال نداره؟؟

نظر هر کس فرق داره، باید با توجه به اعتقادات و نوع تفکر خودتون در این رابطه عمل کنید

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت