2777
2789
عنوان

در ادامه با تاپیک قبلیم😐😮‍💨

284 بازدید | 37 پست

اومده خونه هیچی هم درست نکرد

همسرم رفت گفت ناهار چی داریم میگه من تازه یک ساعته اومدم خونه

گفت که برنج هایی که از قبل موندن رو بخورین

من الان موندم چیکار کنم

میخوام هیچی نخورم

واقعا خیلی بدم اومد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاشو برگرد خونه ات دیگه. چطور میتونی انقد خودتو خوار و ذلیل کنی. بنا به دلایلی چیه دیگه. احترام خودت رو فقط خودت میتونی حفظ کنی. الانم پاشو برو، تا رسمی دعوت نشدی پاتو اونجا نذار. میخوای شوهرتو ببینی سرکیسه رو شل کنه، یه شب برید هتلی جایی. والله به خدا. فشار آدم میره بالا با این کاراتون. طرف رک داره میگه چرا اینجایی. بازم چسبیدی رفتاراش رو تحلیل میکنی

والا من کل دوره عقدم حتی یه شب نموندم حتی روزشم نرفتم چه برسه به شب یکی دو بار فقط رفتم اون روز 😁😁😁😁

خب دوست نداره بری خونش نرو چرا همش اونجایی

این مادر شوهر از اون مدلای مهربونش نیست خوشش بیاد باهاشگرم نگیر اصلا

پاشو برگرد خونه ات دیگه. چطور میتونی انقد خودتو خوار و ذلیل کنی. بنا به دلایلی چیه دیگه. احترام خودت ...

میشه دوتا تایپک آخرم گزارش بدب

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

آخه نمیشهبه شوهرم میگم میگه نخ

بهش توصیح بده بگو حس میکنم مادرت ناراضی من اینجام بی احترامی میکنه منو ببر خونمون

میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱

مادرشوهرت، قد و وزنش بگو

از این سرد مزاج ها باشه

به دل نگیر

شعورش همینه

خوبیهایی هم دارن

اینده اومد خونتون نون پنیر هم بدی بهش دل نمیگیره

جای من بودی چکار میکردی، چون شوهرم سهمش را نبخشیده به برادر، ولگردش

پدر و مادرشوعرم، طلبکارن

پوزسون تو همه همیشه