2777
2789
عنوان

از کتکای داداشم در امان نیستم کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 75 پست
متاسفانه زور جسمی زن هیچوقت به مرد نمیرسه. اینا همه حرفه.‌ خودمم تو موقیت اسی بودم

رزمی کارکنه حتمازورش میرسه 

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

رزمی کارکنه حتمازورش میرسه

مگر‌ اینکه دیگه خیلی رزمی کار حرفه ای باشه طرف. 

من خودم یه مدت کونگ فو کار می‌کردم استادم میگفت تاجایی که میتونید با مرد دعوای جسمی نکنید مگر در مواقع ضروری. چون احتمال آسیب جسمی که به شما وارد بشه خیلی بیشتره

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه زور جسمی زن هیچوقت به مرد نمیرسه. اینا همه حرفه.‌ خودمم تو موقیت اسی بودم

تا وقتی اینو به خودت تلقین میکنی همین برات اتفاق میوفته...

از سره کار برمیگشتم خونه شب بود یه بی ناموس مزاحمم شد میخواست منو سواره ماشین کنه بدزده..رسما اومد پایین دنبالم فک کرد منم از اون دخترای سوسولم که الان جیغ میزنه یا میگه نزن سوار میشم..تا میخورد زدمش زخمیش کردم مثه سگ زوزه میکشید جیغ میزد به قران قسم صدا جیغش یادم نمیره از داغه دله خودمو همه‌ی زنای دنیا زدمش قدشم از من یکم بلندتر بود نه دفاع شخصی بلد بودم نه رزمی کار بودم فقط از هرچی دمه دستم داشتم استفاده کردم آخرشم با مشت و لگد زدمش و حوالش کردم سمته ماشینش هیچوقت یادم نمیره اون شبو شاید هرکسی دیگه جای من بود اون شب به خونه برنمیگشت...اینم بگم هم خانمه امروزی هستم هم تیپ و استایل برام مهمه...نه حالا یه عده فک کنن ادمه ترسناکی هستم اتفاقا این روی ترسناکمو هیچکس ندیده همه فک میکنن خانمه ناز و مهربونو بی آزاری هستم که فقط اهله مطالعه و کارهای هنریم...ولی یه زن تا نتونه تحته هر شرایطی از خودش حمایت کنه قطعا نمیتونه مادری باشه که بچه‌هایی قوی تربیت کنه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
تا وقتی اینو به خودت تلقین میکنی همین برات اتفاق میوفته...از سره کار برمیگشتم خونه شب بود یه بی نامو ...

اول اینکه درود به شما

اما این موردی که شما گفتی استثنایی بوده.‌ یا اون مرد از شدت ترس روانی توان خودشو از دست داده بوده و کوچکترین حرکتی نمیتونسته بکنه و یا خدا کمکتون کرده. 

وگرنه درحالت عادی محاله زور زن از مرد بیشتر باشه

مثلا تو مسابقه های رزمی هیچوقت یه زن و مرد رو باهم تو میدون نمیندازن‌ چون توان جسمی و زورشون زمین تا آسمون تفاوت داره‌

من خودم یه مدت کونگ فو کار می‌کردم استادم میگفت تاجایی که میتونید با مرد دعوای جسمی نکنید مگر در مواقع ضروری. چون احتمال آسیب جسمی که به شما وارد بشه خیلی بیشتره.

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

مگر‌ اینکه دیگه خیلی رزمی کار حرفه ای باشه طرف. من خودم یه مدت کونگ فو کار می‌کردم استادم میگفت تاجا ...

بله وقتی که اون مرده هم رزمی کارباشه احتمال داره امامقابل مردای عادی دیدم که دختراچطورلت وپارشون کردن البته که بایدچندسالی دخترارزمی کارکنن. مبتدی هافقط ،بلکه بتونن ازپس دخترای دیگه بربیان .شماچندوقت کونگ فوکارکردی؟یعنی بعدازاین بازم زورت نمیرسید؟

اول اینکه درود به شمااما این موردی که شما گفتی استثنایی بوده.‌ یا اون مرد از شدت ترس روانی توان خودش ...

سلام بله استادتون درست میگه تا زمانی که مجبور نشدید با مرد نباید دعوا کنید دقیقا اون لحظه برای من همون زمانی بود که مجبور شده بودم..بحثه ناموس و آبروم وسط بود هرکسی توو دنیا یه چیزایی براش مهمه و خطه قرمزشه من واسه این قضیه آدمم میکشم کتک زدن که سهله..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
بله وقتی که اون مرده هم رزمی کارباشه احتمال داره امامقابل مردای عادی دیدم که دختراچطورلت وپارشون کرد ...

بله استثنا همیشه پیش میاد اما درکل حتی زور یک مرد عادی از دختر رزمی کار بیشتره

فقط با تکنیک میشه مرد رو کتک زد نه با زور.‌ برای به کار بردن تکنیک هم باید خیلی سریع بود که تو موقیت استرس زا اکثرا هل می‌شن نمیتونن از تکنیک استفاده کنن

من ۵ سال کونگ فو کار می‌کردم. برادرم از نظر جسمی دو برابر منه. اونموقع تازه کلاس رزمی میرفتم.‌ تا میومدم فن رو روش اجرا کنم کتکه رو خورده بودم 😑 

بله وقتی که اون مرده هم رزمی کارباشه احتمال داره امامقابل مردای عادی دیدم که دختراچطورلت وپارشون کرد ...

اینم موافقم...ولی عجیبه برام که خانما فک میکنن کلا زوره مردا ازشون بیشتره...منکرش نیستم که بیشتره وقتا همینه ولی واقعا میشه از غافلگیری استفاده کرد میشه اصلا فرار کرد میشه توو خیابون سنگ برداری بزنی سرشو بشکنی میتونی توو خونه بری توو آشپزخونه با وسیله‌ها آشپزخونه بزنیش زوره تو کمه آهن که توو دستت بیاد بازم آهنه و محکمه..بخدا قیافه عصبی طرف رو میبینن میترسن از خودشون دفاع نمیکنن...وگرنه زدنه دیگران بیشتر عقل و هوش میخواد تا زور...

بله استثنا همیشه پیش میاد اما درکل حتی زور یک مرد عادی از دختر رزمی کار بیشترهفقط با تکنیک میشه مرد ...

ناراحت نشیا به نظرم یه دوئل باهات بزارم از منم کتک میخوری چون تو مبارزه یاد نگرفتی فقط حرکتای نمایشی یاد گرفتی...

توی تاتِمی که میرید فقط حرکتا رو اجرا میکنید تا حالا مشته واقعی نخوردید دعوای واقعی با تمرین و فن زدن زمین تا آسمون فرق داره باید دعوا کردنو یاد بگیری چیزی که داداشت بلد بود..زن‌ها از کتک خوردن و درد کشیدن زمین خوردن میترسن واسه همین اول سه چرخه سوار میشن بعد دوچرخه سواری یاد میگیرن اما پسرا از همون اول دوچرخه سوار میشن...فرق اینه..تا زمانی که از کتک خوردن بترسی کتک زدن یاد نمیگیری...

ناراحت نشیا به نظرم یه دوئل باهات بزارم از منم کتک میخوری چون تو مبارزه یاد نگرفتی فقط حرکتای نمایشی ...

عزیزم من مدال مسابقات منطقه ای دارم😁 هیچوقتم با همجنس خودم دعوای فیزیکی نمیکنم چون ضربه های ما معمولی نیست آسیب جسمی شدیدی وارد میکنه. خودم دوستای باشگاهم یه جای سالم تو بدنمون نمونده بر اثر اون تمرینات. مثلا من اگه بخوام به شکم کسی ضربه بزنم احتمال داره روده طرف پاره بشه چون ضربه ضربه تکنیک‌ی هستش

اولین شرط رزمی کار بودن نترس بودن و محتاط بودنه‌. چیزی که شما گفتید اصلا ربطی به ترس نداره. من در رابطه دعوای جسمی با مرد گفتم و هنوزم میگم دعوای جسمی با مرد کار عاقلانه ای نیست. من حتی اگه اونموقع هم مهارت الانم رو داشتم بازم رو برادرم تکنیک اجرا نمیکردم چون اگه هر بلایی سرش میومد من مقصر بودم پدر و مادرم الکی مینداختم تو خرج دوا درمون

بله استثنا همیشه پیش میاد اما درکل حتی زور یک مرد عادی از دختر رزمی کار بیشترهفقط با تکنیک میشه مرد ...

بله منظورمنم استفاده ازتکنیک بود.البته هم که، دخترارزمی کارکنن زورشون بیشترمیشه اینطوری هم باتکنیک وهم بازور قبل ازاینکه مرده خودش جمع کنه میتونن حسابشوبرسن. فکرکنم داداش شماهم استثنابوده که باوجودرزمی کاربودنتون بازهم ازپسش برنمیومدید.واینکه اون ترسی که تودلتون بارهاایجادشده بود باعث میشدهول بشین ونتونین کاری انجام بدین .وگرنه دخترارزمی کارانقداعتمادبه نفس به دست میارن که تواین مواقع هول نشن وبتونن ازخودشون دفاع کنن. این مردای عادی اکثرشون یه لگدهم واسه له کردنشون کافیه مگه اینکه استثناپیش بیاد.

بله منظورمنم استفاده ازتکنیک بود.البته هم که، دخترارزمی کارکنن زورشون بیشترمیشه اینطوری هم باتکنیک و ...

بله اونموقع من تازه رزمی رو شروع کرده بودم و ۱۴ سالم بیشتر نبود.

دختری که به طور حرفه‌ای رزمی کار نیست نباید چنین ریسکی رو در حق جسم خودش بکنه. بعضی از اسیب های جسمی جبران ناپذیرن. ادم نباید تحت تاثیر جو کاری انجام بده