2777
2789
عنوان

از کتکای داداشم در امان نیستم کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 75 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما سه تا خواهریم و یه داداش،،،داداشم اگه به ما چپ نگاه می‌کرد بابام تیکه پاره اش می‌کرد، ،،حتی اگه م ...

دقیقا من چهار تا داداش دارم 

این پدر هست که اجازه تعرض به داداش رو میده که به خواهرش ظلم کنه

داداشهای من از گل نازک تر نگفتن بهم 

تو خونه دعوا داشتیم ولی هیچ وقت جرات نداشتن دست روم بلند کنن همیشه هم یه چیزی برام میگرفتن الانم با بچه هام بازی میکنن مثل تاج سر هستن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اومد

اگه از بابات بترسه  هیچ وقت دست روت بلند نمیکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
واقعا؟من شنیدم که اگه ضربه شدید بخوره بشون ممکنه از داخل خونریزی پیش بیاد و منجر به عقیمی بشه 🤷‍♀️

والا مال ما که عقیم نشدن

منو آخه خیلی بد میزدن داداشام

منم یه چندبار تو کوچه دیده بودم که پسرا 

موقع توپ بازی کردن ، وقتی توپ میخوره به بیضه هاشون  ... غش میکنن از درد و گریه میکنن 

این شد که از اونجا ایده گرفتم 

و داداشامو با این روش کنترل کردم که دیگه کتکم نزنن

و موفق هم شدم 

منم زیادکتک خوردم حتی ب بیمارستان وبخیه کشید کارم بابای بی عیرتم کل داراییش زده ب اسم هم منومیزنه هم مامانمو

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

۱۷ سال دیگه بزرگه معلومه که زورت نمیرسه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

برادر منم‌ چنین موجود هاری بود و حیف اسم برادر رو چنین موجودی. ۵ سال از من بزرگتره این نره خر. البته منم کم نمیاوردم لباساشو پاره میکردم گوشی شو شکستم و....پدر و مادرمم که مترسک. آنقدر اذیتم می‌کرد که حتی خودکشی ناموفق کردم. 

تا وقتی که مجبور شد بره سرکار و حمالی کنه‌. از موقعی که حمالی میکنه رام شده دیگه. البته ۲۷ سالشه الان سن خر پیر رو داره. ازش متنفرم دلم هیچوقت باهاش صاف نمیشه مرگش برام مهم نیست حتی

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

هر گولاخی هم که باشه یه خورده زورتو زیاد کنی از پسش بر میای

متاسفانه زور جسمی  زن هیچوقت به مرد نمیرسه. اینا همه حرفه.‌ خودمم تو موقیت اسی بودم

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

چرااااااااا از برادرای وحشی متنفرم خودشون رو چی فرض میکنن و چطور به خودشون اجازه میدن اونم خواهراونو ...

دقیقا،برادرم اونقد کتکم میزد پدرم فوت کرده از سرکار میومدم خسته کتکم میزد غذابزارجلو اب بزار جلوم پولهامو میگرف والاف بود،یبار بارون میومد بیرونم کرد همسایمون اومد گف چرااذیت میکنی گف چای درست نمیکنن ازگشنگی میمیرم هیچی نمیپزن درصورتی که مادرم همیشه غذاش اماده بود،الان پوست واستخون شده زنش اصلا لباسشم نمیشوره،ازگشنگی میاد ببینه غذامونده از مادرم بخوره،جراتم نداره حرف بزنه زنش صدکیلوس تامیگه غذامیگه رژیمم بوی غذامیخوره بهم رژیممو میشکنم5ساله رژیمه یکیلوهم کم نکرده،فقط داداشم کم کرده اونم20 کیلو

زیر سن قانونیه ۱۷ سالشهمن ۲۱ سالمهزورش از من بیشتره

عجیبه برام!! اینهمه ازش بزرگتری بعد ازش کتک میخوری!! خونوادت چیزی به نامه احترامه بزرگترت رو نگه دار....بهش یاد ندادن؟ از همه‌ی اینا گذشته میگم چرا می‌ایستی تا بزنت؟ انقد ضعیفی؟جوری بزنش صدا سگ بده .. زورش زیاده ینی چی کتک زدن دیگه زور نمیخواد استراتژی داشته باش والا یه بار توو روش بایست همه نیروتو جمع کن جوری بزنش که کمرش راست نشه بفهمه یه من ماست چقد کره داره...خدا ناخنو بهت داده واسه چی.. ناخن بکش توو صورتش با لگدم بزن اونجاش هرچقدم زور داشته باشه میشینه رو زمین زوزه میکشه...بعد نوبته توئه انقد با لگد بزنش تا جونش دربیاد...جاخالی دادنم واسه همین وقتا گذاشتن وقتی میخواد بزنت جا خالی بده و بعدش بزنش نه بشین سره زمین دستاتو بزار رو سرت و جیغ بزن و اونم هی بزنتت توو زندگیت مظلوم نباش هیچی جز بدبختی گیرت نمیاد

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..