سُهابانو مدیر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 عنوان بیایید از خاطرات شیرین مون بگیم.😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 58 پست سلاااام🙋🏾♀️گفتم از خاطرات شیرین مون یاد کنیم حالمون خوب شه.💜🦄 چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌 1397/02/04 | 09:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nabati عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 2045 ای وای منم تنهام البته شاید برای زایمانم زن داداشم بیاد من خیلی میترسم زود بیان خیلی کار سنگین نکن مراقب باش استرسم به خودت نده نترس زود نمیان.ولی حتما یه کمکی پیشت بیار بعد زایمانت چون داغون میشی دست تنها ❤️BE WITH GOD BE KING❤️
وااااای عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5207 ن گلم طبیعی خودمم با برادرم دوقولو بودم وااااای من اینقدر دوقلو دوست دارم که نگوو...
nabati عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 2045 وااااای من اینقدر دوقلو دوست دارم که نگوو... اره واقعا شیرینه ولی سختتتت.میخوای عکسشونو بذارم؟ ❤️BE WITH GOD BE KING❤️
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 شما چطور گلم؟ شما هم طبیعی دوقلو دار شدید؟ بله عزیزممن مامانم و دایی م دوقلو بودن دخترخاله هام هم دوقلو اندخودمو برادرم هم دوقلو بودیمالبته چون ۲۷ هفته بدنیا اومدیم با امکانات سال ۶۰برادرم یه هفته بیشتر زنده نمونده !برادر شوهرمو خوهار شوهرم هم دوقلو اند😂 چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 اره واقعا شیرینه ولی سختتتت.میخوای عکسشونو بذارم؟ واااای میذارییی چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 ای جانممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 کار سنگین نکن مراقب باش استرسم به خودت نده نترس زود نمیان.ولی حتما یه کمکی پیشت بیار بعد زایمانت چون ... همسرم هست کافی نیست؟چون من ایران نیستم این بنده خداها هم کار و زندگی دارن دیگه نمیتونن بیشتر از یه حدی زندگیشو ول کنن بیان پیشم چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 وای عزیییییزم ماشاءاللهخدا حفظشون کنهاسمشون چیه؟ چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
nabati عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 2045 همسرم هست کافی نیست؟ چون من ایران نیستم این بنده خداها هم کار و زندگی دارن دیگه نمیتونن بیشتر از یه ... منم همسرم با وجود اینکه خیلی کمکمه ولی بازم کم میاریم ❤️BE WITH GOD BE KING❤️
nabati عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 2045 وای عزیییییزم ماشاءالله خدا حفظشون کنه اسمشون چیه؟ ممنون فداتآرسان و ارسلان ❤️BE WITH GOD BE KING❤️
وااااای عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5207 اره واقعا شیرینه ولی سختتتت.میخوای عکسشونو بذارم؟ واااای عزیزم اگه ممکنه چرا که نه..
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 ممنون فدات آرسان و ارسلان ای جانمخدا حفظشون کنه چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌