2777
2789
عنوان

بیایید از خاطرات شیرین مون بگیم.😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان متاسفانه با شوهرم یک مقدار دچار مشکل شدیم ولی قبلا که با هم خوب بودیم یه مدت وضع مالی مون خی ...

چقدر خاطره ات قشنگ بود. انشاالله زندگیت همیشه جور باشه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

روز عروسیم خیلی رقصیدم خیلی بهم خوش گذشت

بعد عقد یه هفته رفتیم دریا شمال با وجود اینکه دزد ماشین مون رو زد و همه مدارک دفترچه بیمه کارت ملی شناسنامه رو برد ولی تصمیم گرفتیم غصه گم شدنش رو بعد مسافرت بخوریم شوهرم همه کار کرد که بهم خوش بگذره خیلی خوب بود

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
[QUOTE=57745485]ای جاااانم سخت بود؟ چند هفته دنیا اومدن؟[/QUOTخیلیییییییی سخته پدرم دراومده خودمم تن ...

ای وای

منم تنهام

البته شاید برای زایمانم زن داداشم بیاد

من خیلی میترسم زود بیان خیلی

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌

روز تولد پسرم 

از کمر بیحسم کردن دقیق متوجه کارهایی که رو شکمم انجام میدادن شدم.تیغ ،برش کامل گوشتهای دلم حالم بد بود ولی بعد که بچمو اوردن بیرون نشونم دادن بهترین لحظه زندگیم بود