وااای دخترم دیوونم می کنه تا بره خودمم باردارم..اصلا کل انرژیم مبگیره تا بفرستنش..شانس تعطیلی هم تو سال نیس پارسال بود امسال نیست.یعنی ریشم میسوزونه تا بره.فشار عصبی صبح خیلی بهم میاره.همش فکر اینم چند روز نفرستمش خوذمم استراحت کنم بیدارنشم.اعتماد ب نفس نداره.پارسال ی مدرسه دیگه بود امسال اوزدم ی مدرسه دیگه با شرایط بهتر.ناسازگاره .از همه بدش میاد.با هیچکس نداره.همش دنبال دوستیه .این بامن دوست نمیشه این بامن بد حرف زد.این بامن اینطوری بوذ..من دوستی ندارم همه من تنها گذاشتن..واااای..دیگه مغزم نمیکشه.پارسال ک اول بود این داستانا نداشت.چیکار کنماز دستش؟😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اکثر بچه ها همینن خدایی ساعت هفت بیدار شدن حتی زودتر هم میشه سخته براشون،منم پسرم کلاس دوم بود باردار بودم مدرسشم تازه تغییر داده بودم اما پسرا با دخترا فرق دارن اکیپ و اینا تشکیل نمیدن کل کلاس باهم دوستن واسه همین واسه دخترتون سخته
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
دختر من بیدار میشه راحتولی بابامو میاره جلو چشمم تا یه لقمه صبحونه بخوره
این خیلی اسون تر قابل حل هست دخترای منم اول صبح که بیدار شدن هیچی نمیخورن . من خودمم همینجورم لقمه میذارم همینو میره مدرسه دیگه تا ساعت هشت خوردتش . واقعا گناه داره وقتی میل به خوردن نداره اصرارش،کنی . ولی من مثل شما زیاد دیدم توی کلاس دخترم . یکیش که روزا دیر میومد مادرش میگفت تا جلوی چشم خودم صبحانه نخوره نمیذارم بیاد مدرسه . معلممون چند بار همون لحظه اول ریاضی درس داد که عقب بیفته دیگه درست شد 😁
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اووف یعنی تا ارنج عسل بزاری دهنشون باز ناراضی.من مدرسه ای گذاشتمش ک ازادی عمل دارن.مذیرش مشاوره روانشناس کودکه.هر برنامه درسی ک داشته باشن بر اساس روان بچس.تحت فشار نمیزارن.با بچه ها هر از گاهی جلسه میزارن.بنده خدا دخترم دسشوی نمیره خود مدیرش چند بار همراهیش کرده
شرایطتون مثل ماستخیلی سخته دخترم دو سالشه پسرم کلاس سومهمش جدل و دعوا و بکش بکش سر قلدری کوچیکه بچه ...
وایییی
نگو که دلم خووونه
از ساعت ۲ که پسرم از مدرسه میاد تا شب جیغ و داد.....
واقعا نمیدونم چکار کنم
کوچیکه بیشتر اذیت میکنه همش داداششو اذیت میکنه
کسی ام ندارم ۱ ساعت سرگرمش کنه من به تکالیف اون یکی برسم
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
این خیلی اسون تر قابل حل هست دخترای منم اول صبح که بیدار شدن هیچی نمیخورن . من خودمم همینجورم لقمه ...
دختر من عجیب مقاومت داره برای نخوردن
تغذیه براش میذارم و میدونم نمیخوره
لانچ باکسشو میاره میبینم خالیه
خلاصه بهش گفتم میخوری گفت اره
دیگه اعتراف کرد میده به دوستاش یا میندازه دور😐😂
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.