2777
2789
عنوان

کسی تا حالا رطب باز خریده بیاد

49 بازدید | 7 پست

من همیشه رطب بسته بندی و کارتونی میخریدم این سری فله خریدم ظاهرش کاملا مثله رطب بسته بندی بود اما طمع و مزش فرق داشت و شیرینیش کم تر بود تازه داخلش هم بجای سیاه . قهوه ای رنگ بود

این خرماهایی که من خریدم نارسن و تو هوایه گرم بمونن مث رطب بسته بندی میشن ؟؟؟؟

یا کلا مدلشون فرق داره ؟؟

کلا فرق داره اونا شیره هم میریزن روش

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظاهرش کپی رطب بسته بندیه هاااا اینی که من خریدم شیره نداشت 😐بسته بندی ها رو شیره میزنن؟؟؟

آره بعضیاشون روشیره میریزن خیلیم زودترش میشه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
اگه رطب تازه گرفتی باید بسته بندی کنی قشنگ بچینی تو ظرف دردار بذاری فریز.هربار خپاستی یه ظرفشو بذاری ...

رطب تازست اما مثله بسته بندی ها نیس بزارم بمونه مث بسته بندی ها شیرین میشه؟؟؟🥲

سفارش دادم یه پیچی برام فرستاد خوشمزه نیستن

رطب تازست اما مثله بسته بندی ها نیس بزارم بمونه مث بسته بندی ها شیرین میشه؟؟؟🥲سفارش دادم یه پیچی بر ...

نمیدونم از کدوم نخله وگرنه میگفتم بهت..اگه هنوز قسمت سفت داره دیگه رطب خوب نمیشه..اگه کامل روشنه تازه میخواسته زطب بشه.اگه قهوه ایه اوکیه..بیرون بذاری میترشه..فریز شه