2777
2789
عنوان

کیا بچشون برای صبح بیدارشدن و مدرسه رفتن بد فلقی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 132 پست
عزیزم بچتتت دیگه باید چیکار کنه تا بفهمیمعلومه استرس داره و ترس از بچه ای که میخواد بیادمیترسه تنها ...

عزیرم وقتی اطلاع ندارید لطفا نظر ی طرفه نذید.اصلا دخترم وابستگی ب من نداره.کلا هیچکس ب غیر خودش دوست نداره.اصلا هدفش من نیستم.خودش کلا شده مثل وسواس فکری.دلش میخاد همه دراخنیار خودش باشن همه برای خودش باشن.ب رفتاز بچه ها عکس العمل نابجا نشون میده و زیادی واکنش نشون میده.مثلا این بد نگام میکنه فلانی بهم میگه قهرم باهات فلانی بامن حرف نمیزنه.فلانی این مدادم برداشته..هرروز ی بهونه داره.مدرسه برای کی تغریح و گل بلبله ک اون انتظار داره میدان دوست یابی باشه.باید خودش با شرایط وفق بده مقل بقیه 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب بچه عادت کرده بود به دوستاش یهو جدا شدن تنها راه حلش مشاور کودک

ی دوست داشت اونم کلا از این شهر مهاجرت کردن.چند بار گفتم تو مدرسش مشاور هست.مدیر مدرسه روانشناس کودکه مسول مدرسه همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیرم وقتی اطلاع ندارید لطفا نظر ی طرفه نذید.اصلا دخترم وابستگی ب من نداره.کلا هیچکس ب غیر خودش دوست ...

بلاخره مادرشی مگه میشه نداشته باشه

چیزایی که الان تعریف کردی نشونه های خوبی نیست 

تاحالا پیش مشاور بردینش؟ 

چه جالب اینکه مدام دنبال دوستهیعنی دنبال توجهه و این احساس مالکیت یعنی کنترل اونا میخواد دوستاش فقط ...

دیگه چ میشه کرد..من هرچی لازم بوده با مدرسش درمیون گذاشتم دیگه خجالت میکشم هرروز زنگ بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بلاخره مادرشی مگه میشه نداشته باشهچیزایی که الان تعریف کردی نشونه های خوبی نیست تاحالا پیش مشاور برد ...

این روحیه تو مدرسش شکل گرفته ک مدیر سپردمش خودش متخصص روانشناس کودکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ی دوست داشت اونم کلا از این شهر مهاجرت کردن.چند بار گفتم تو مدرسش مشاور هست.مدیر مدرسه روانشناس کودک ...

اخه اونا که به بچه اهمیت نمیدن

بچه باید با مشاور احساس راحتی کنه و محیط امنی باشه 

تا بتونه حرف بزنه 

داخل مدرسه بچه فکر میکنه اگه حرفی بزنه همه میفهمن 

و ترس داره 

مشاورا مدرسه بیشتر تمرکزشون روی درس بچه هاس و 

مشاوره هاشون در مورد تمرکز نحوه درس خواندن و... 

اگه وضع مالیتون خوبه 

پیش یک روانشناس کودک ببرید 

باور کنید خیلی کمک میکنن

دخترتون خوب بشه شما هم ارامشتون برمیگرده

اخه اونا که به بچه اهمیت نمیدنبچه باید با مشاور احساس راحتی کنه و محیط امنی باشه تا بتونه حرف بزنه د ...

مدیرشون متخصص روانشناس کودک و موسس چندین برنامه اموزشیه.مشاور عادی مدرسه ک نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دارن نزدیکه مدرسه

هفت و ریع زنگ صبحگاهی هست .مدرسه دختر منم نزدیک ولی سرویسش پنج دقیقه ب هفت میاد دنبالش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آخه اینکه طبیعی هست ...بچه بدنش نیاز به خواب داره ...واقعا سخته واسش ...ایراد از دولت هست ..بخدا دست من بود مدارس ابتدایی رو ساعت ۹تا ۱۲ میزاشتم ...متاسفانه بچه به چه ذوقی بره مدرسه ..اصلا چی داره مدرسه که بچه رو بخودش جذب کنه ...مدرسه واسه بچه ها شده دقیقا زندان ...

آخه اینکه طبیعی هست ...بچه بدنش نیاز به خواب داره ...واقعا سخته واسش ...ایراد از دولت هست ..بخدا دست ...

اره اگه دیرتر بود بهتر بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

برای خواب منو اصلا اذیت نمیکنه حتی لباس هاشو شب تنش میکنه تا صبح خواهرش صدا کرد پاشه اما اصلا درس نم ...

اذیت نمیشه با لباس مدرسه؟ لباساش چروک نمیشه؟ 

اشکال نداره بزار هرچی سر کلاس یاد گرفت