وااای دخترم دیوونم می کنه تا بره خودمم باردارم..اصلا کل انرژیم مبگیره تا بفرستنش..شانس تعطیلی هم تو سال نیس پارسال بود امسال نیست.یعنی ریشم میسوزونه تا بره.فشار عصبی صبح خیلی بهم میاره.همش فکر اینم چند روز نفرستمش خوذمم استراحت کنم بیدارنشم.اعتماد ب نفس نداره.پارسال ی مدرسه دیگه بود امسال اوزدم ی مدرسه دیگه با شرایط بهتر.ناسازگاره .از همه بدش میاد.با هیچکس نداره.همش دنبال دوستیه .این بامن دوست نمیشه این بامن بد حرف زد.این بامن اینطوری بوذ..من دوستی ندارم همه من تنها گذاشتن..واااای..دیگه مغزم نمیکشه.پارسال ک اول بود این داستانا نداشت.چیکار کنماز دستش؟😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب یبار بزار دیر بشه خودت ببر قبلش هم هماهنگ کن با مدیر یا معاون تا واکنش نشون بدن برای دیررفتنش
من باردارم سختمه ببرم.باباش خونس صبح خوابه حاضر نیس بیدار بشه.بعد دردم اینه مودیه.اگه گفتم ولش کن نمیخای بری.بعد چند دقیقه رو سر خودم آوار میشه ک من ببر تا برم.ی بار همچین مشکلی پیش اومد.ک سریع نظرش عوض میشه
منم وقتی باردار بودم پسرم پیش دبستانی بود واقعا اذیت شدم ولی چاره ای نیست
حتی الانم که کلاس سومه هم همین وضعه
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.