2777
2789
عنوان

کیا بچشون برای صبح بیدارشدن و مدرسه رفتن بد فلقی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 132 پست
غیر دولتیه.فک نکنم دعوا کنن.بعد سرویس داره باید سرساعت بره

خب یبار بزار دیر بشه خودت ببر قبلش هم هماهنگ کن با مدیر یا معاون تا واکنش نشون بدن برای دیررفتنش

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
مشکلش از جای دیگه هست عزیزم

فقط میگه دوست ندارم.کسی دوست نمیشه.ی دوستی پیدا کردم .میره با بقیه بازی می کنه.انگار صاحب دخترس.از بقیشون بدش میاد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یبار بزار دیر بشه خودت ببر قبلش هم هماهنگ کن با مدیر یا معاون تا واکنش نشون بدن برای دیررفتنش

من باردارم سختمه ببرم.باباش خونس صبح خوابه حاضر نیس بیدار بشه.بعد دردم اینه مودیه.اگه گفتم ولش کن نمیخای بری.بعد چند دقیقه رو سر خودم آوار میشه ک من ببر تا برم.ی بار همچین مشکلی پیش اومد.ک سریع نظرش عوض میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیزم جز صبر هییییچ کار دیگه ای نمیتونی بکنی

منم وقتی باردار بودم پسرم پیش دبستانی بود واقعا اذیت شدم ولی چاره ای نیست

حتی الانم که کلاس سومه هم همین وضعه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
ده دقیق خوابه ، یا تازه وول میخوره؟

اره.روز نمیخابه.کلا از صبح شش و نیم بیدار میشه کل روز نمبخابه شب سرش بزاره خواب میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

گاهی میگم کاش بچه نداشتم 

دخترم کلاس یازدهمه مدرسه نمیره 

میگه از مدرسه بدم میاد 😭 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دختر من بیدار میشه راحت

ولی بابامو میاره جلو چشمم تا یه لقمه صبحونه بخوره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عزیزم جز صبر هییییچ کار دیگه ای نمیتونی بکنیمنم وقتی باردار بودم پسرم پیش دبستانی بود واقعا اذیت شدم ...

شرایطتون مثل ماست

خیلی سخته 

دخترم دو سالشه پسرم کلاس سوم

همش جدل و دعوا و بکش بکش سر قلدری کوچیکه 

بچه های شما چطوری اند؟