2777
2789

سلام الان فرشهایی که داریم رنگش تقریبا سفید و روشنه 

مبلهای خودم قهوه ای رنگ هست مال جهیزیه 

شوهرم میگه فرش کرم یا سفید دیگه نگیریم میگه آبی بگیریم 

من میگم بعدش باید پرده و مبل هم عوض کنم  

حالا اگه فرش آبی بگیریم حالا پرده رو میشه ولی مبل فعلا خیلی قسط داریم نمیشه عوض کنیم 

واقعا موندم بخدا شما نظر بدید لطفا ممنونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به متراژ خونه تون داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آبی نه

من ۱۱سال پیش آبی داشتم پارسال عوض کردم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من هیچ وقت این مدلی خرید نمیکنم تا تکلیف کل دکوراسیون مشخص نشه 

رنگ آبی هم اصلا سلیقه من نیست فرش اولی هم عکسش اومد هم خیلی شلوغ هست هم قدیمی و رنگش هم جالب نیست 

همون دکوراسیون قبلی خودتون قشنگ تره عزیزم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یعنی آبی بگیری بلاتکلیف باید دور خودت بچرخی 

از نظر من هیچ رنگ فرشی جز کرم قابلیت ست کردن با همه رنگ مبل و پرده رو نداره 

همون فرش خودتو بچسب

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟