2777
2789
عنوان

خانم‌های خوش سلیقه از این فرشها کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 68 پست

حالا چرا میخوای فرشتو عوض کنی؟!! 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

آبی واقعا قشنگ نیست اسی ..و مناسب خونه دهای بزرگه ....من زن عموم فرش رنگ آبی داشت ولی پرده و مبل و میز نهار خوری و حتی رنگ در هم باهاشون ست کرده بود البته برای ۱۰ سال پیش بود 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳ تا فرستادم فعلا یکی اومده

وای این فرشای شلوغ رو از کجا پیدا کردی؟ 🤕😑

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا چرا میخوای فرشتو عوض کنی؟!!

والا خیلی وقت بود میخواستم عوض کنم 

فرشهای خودم دستباف کرم بود ولی چون بچه کوچیک دارم اصلا ننداختم 

فرشهایی که مال شوهرم بود انداختیم رنگش گردویی تقریبا ازشون متنفر بودم 

بعدش ۲ تا فرش کرم خونه مامانم تازه بودن اونا خواستن عوض کنن. من آوردم 

تا آوردیم شوهرم گفت بریم بخریم 

این مدل فرش نازک ها قیمت مناسب قرمز مدل دست باف هم شیکه

اینا هرکدوم ۳۵ ایناست تقریبا 

به دوست شوهرم گفتم گفت اونا به درد نمیخوره نخشون پلاستیک 

۷۰۰ شانه است گفت یکی دوسال قشنگه 

آبی واقعا قشنگ نیست اسی ..و مناسب خونه دهای بزرگه ....من زن عموم فرش رنگ آبی داشت ولی پرده و مبل و م ...

اخه آبیه این فرشها رو دیدی ؟؟ ملیح بود 

ولی خودم هم موافقم 

من خودم گفتم طوسی ولی تو مغازه نداشت از نزدیک نگاه کنیم 

گفت تو پیچ هست 

ولی میترسم فرق کنه 

قهوه ای با ابی نمیاد کلا نگیرین فعلا بعداً همرو عوض کنین

این فرشها دونه ای ۳۵ تومن ‌

مبلهایی که دیدم و خوشم اومد فقط پذیرایی ۳۰۰ و خورده ای بود بدون ناهار خوری 

بخوام وایسم باید ۱ تومن هزینه کنم 

والا خیلی وقت بود میخواستم عوض کنم فرشهای خودم دستباف کرم بود ولی چون بچه کوچیک دارم اصلا ننداختم فر ...

خب اگه فرشای مامانتو دوست داری از همونا استفاده کن تا بچت یکم بزرگتر بشه بتونی دکوراسیون رو. عوض کنی. 

اگه اصرار به خرید داری رنگ خنثی بگیر که بعدا هر مبلی گرفتی بهشون بیاد. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من هیچ وقت این مدلی خرید نمیکنم تا تکلیف کل دکوراسیون مشخص نشه رنگ آبی هم اصلا سلیقه من نیست فرش اول ...

من خیلی مغازه  نمایشگاه رفتم حتی فرش فروشی نزدیک جاجرود هم رفتم دیدیم 

اخه کل دکوراسیون میدونی مبل دیدم فقط پذیرایی ۳۰۰ تومن بود

خیلی شیک 

نمی‌دونم شاید طوسی نقره ای بگیرم