2777
2789
عنوان

خانم‌های خوش سلیقه از این فرشها کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 68 پست
هی بخدا موندم

۴ تا راه داری 

اینکه فرش و بخری با همون مبل چون نمیاد 

فرش و مبل و باهم بخری که میگی گرون درمیاد 

فرشی بخری که به مبلت بیاد 

کلا هیچی نخری وایستی بعداً بخری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا،چه اصراریه همه ی خونه ها طوسی بشه

یعنی هر جا میری یا کرم یا طوسی.دکور خونه که نباید مد باشه و حتما هم یه رنگ باشه.سال دیگه فرش لاکی مد شد همه باید لاکی بخرند؟؟

من هیچ وقت دوست نداشتم خونه ام مثل بقیه باشه.از رنگ هایی که تز نظر روانشناسی درعین ملایم و آرام بخش بودن احساس سر زندگی هم میده خوشم میاد،آبی یخی،آبی الماسی،سبز کاهویی و اینا رو خیلی دوست دارم

طوسی شاید از نظر خیلیا شیک باشه،ولی رنگیه که افسردگی میاره.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
۴ تا راه داری اینکه فرش و بخری با همون مبل چون نمیاد فرش و مبل و باهم بخری که میگی گرون درمیاد فرشی ...

طوسی هم فرستادم دیدی ؟؟ 

اخه این دوست شوهرم هست بهش تخفیف خوبی میده 

وگرنه قصد خرید نداشتیم الان یک هفته است موندیم بخدا 

شوهرم میگه آبی هی من میگم اخه اصلا ست نمیشه 

با احترام هیچ کدوم چون بشدت شلوغ

نمی‌دونم شاید تو عکس این طور مشخص 

آخری بله خیلی شلوغ 

ولی اولی و‌دومی نه زیاد 

این فرشهایی که الان داریم خلوت و افشان هست ن

هی همسرم میگه تنوع بدیم شلوغ بگیریم 

از فرش وینتج بدم میاد اما یه جا فرش وینتج کرم سبز دیدم خیلی قشنگ بود. تو نت بزن ببین شاید خوشت اومد

نه وینتیج خیلی از اینا نازک تره برای پذیرایی خوب در نمیاد 

ممنون قشنگم 

نمی‌دونم شاید تو عکس این طور مشخص آخری بله خیلی شلوغ ولی اولی و‌دومی نه زیاد این فرشهایی که الان دار ...

راست می گه. اسی. ما الان ۱۰ ساله فرش شلوغ داریم. اصلا ازش خسته نمی شی. همیشه قشنگ و شاده.    چون نه آشغال نه کثیفی رو به طور واضح نمایان نمی کنه که دلزده بشی  نه خیلی ساده س

اینجا گوش نکن.  همون شلوغ بگیر. که خودتون دوست دارید قشنگ هم هست

حداقل اینجوری بگیر وقتی پهن کردیم اصلا شلوغی به چشم نیومد چون کمرنگ شد

چهدخوشگله😍

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خیلی شلوغن اسی جان.

ابی برای ده سال پیش مد بود.

اون فرشی که یکی از کاربرا فرستاد خیلی شیکه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مبل ۳۰۰ و خورده میلیون😮😮 مگه از طلاعه 

عکسشو نداری؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺