2777
2789

من گرفتارم به کسی که نه دوستم داره نه برام احترام و ارزشی قائل هست و نه می‌زاره برم و نه رهام می‌کنه و فقط عین کسی که اسیر آورده یا برده خریده فقط توقع خدمات داره فقط توقعمنده خیلی تلاش کردم جدا شم حتی خود. کش ی کردم اما حتی نمیزاره بمیرم  دیگه چیزی ازم نمونده نه اعصاب نه قدرت نه اعتماد به نفس نه دوست و آشنا و نه هیچی دیگه ای 

ولی واقعاً روحآ و احساسآ تنهام تنهایی متاهلی کلا فرق داره با دوره مجردی دلم واقعاً یکیو میخواد که باهاش آروم شم بعضی وقتا به خیانت فکر میکنم بعضی وقتا به گرفتن دعا برای این که طلاقم بده واقعاً گیجم و تو زندگیم موندم و وجدانم نه مراجعه به دعا نویس رو قبول می‌کنه نه خیانت من تو دوره مجردیم خیلی پاک و معصوم بودم غرورم و وجدانم اجازه هیچ کدوم رو نمیده دیگه نمی‌دونم چی درسته چی غلط جای من بودین چیکار میکردین

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

بریدمشاور

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن ببریش مشاور خانواده خیلی می‌تونه کمک کنه

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین گناه باز کارما داره باید تقاص بدی

سعی کن وابستگیت قطع کنی به خودت تکیه کنی

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

چقد ترسویی

ن خیانت میکنی ن طلاق میتونی بگیری 

نشستی چرت وپرت میبافی

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

می کشتمش مهریه مو هم میدادم دیه 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

وکیل بگیر جداشو 

خیانت نه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .