2777
2789
عنوان

همسرم گفت میخامت🥹😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11091 بازدید | 108 پست
سیستم دفاعی ادم ی طوریه که نه میخواد واقعیت و قبول کنه نه میخواد بپذیره.ایشونم برا زندگی با همسرش هن ...

من کاری به اسی ندارم ولی باورت میشه اگه یه مرد به زنش حرف عاشقونه بزنه، مخصوصا تویجمع، بخلاف زنای دیکه اصلــــا حسودیم نمیشه!! 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

الهام قشنگم اگه هنوز تو فکرش هستی و نمیتونی ازش بیرون بیای به نظرم یه مشاوره برو... شاید واست حداقل کمرنگ بشه و بعدها فراموش بشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میگی...ادمی که از دل میره حرفاشم نمیتونه ارومت کنه.عجیبه میگی باز خامه حرفا میشم و همه زنها ا ...

خب چون دوسال گذشته اوایل اره منم حالم بدمیشد اما زمان به هرحال از شدت و‌داغی موضوع کم میکنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سیستم دفاعی ادم ی طوریه که نه میخواد واقعیت و قبول کنه نه میخواد بپذیره.ایشونم برا زندگی با همسرش هن ...

من گفتم جلوی من هیزی نکرده من ندیدم تا خالا تو این ۱۲ سال با عقدم حساب کنم ندیدم جلوی من به یه خانم زل بزنه یا براندازش کنه دور ازچشمم نمیدونم‌ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهام قشنگم اگه هنوز تو فکرش هستی و نمیتونی ازش بیرون بیای به نظرم یه مشاوره برو... شاید واست حداقل ...

سلام عزیزم اذیت نمیشم بابتش برام کم شده اما این کلمه میخوامت رو خوب به خاطره دارم بهش گفته بود امشب میون حرفاش وقتی کفت اصلا حالم‌ خراب شد 

وقتی خیانت کرد اون موقع هم ژل و فیلر زده بودی یا بعدش این کارای زیبایی و انجام دادی؟

دقیقا از وقتی زدم این کارو کرد 

سلام عزیزم اذیت نمیشم بابتش برام کم شده اما این کلمه میخوامت رو خوب به خاطره دارم بهش گفته بود امشب ...

حق داری ولی بشین با خودش صحبت کن به نظر من الهام جان این بهترین کاره تا دیگه این حرفو یادش بمونه و تکرار نکنه

چون باید قشنگم مشکلات رو باهم حل کنید و این حرفا رو به خودش بگی و اونم رعایت کنه چون مهم حال تو هستش که خوب باشه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

واقعا !!!!!! چرا اخه اون زن هم عملی بود؟

نمی‌دونم چرا من هرچی به خودم رسیدم انگار از من دورتر شد 

اره بینی اش عمل بود مژه داشت 

خیانت دیدن از سخت ترین سخت ترین درد هاستیه جایی یه دکتری میگفت دردش به اندازه ۴ بار فوت کردن عزیزمون ...

چ چرت وپرتایی میگین خدایی

مگ ۴نفرو اندازه میگیرن که دردش مثل درد اونه

میدونی از دست دادن ۴تا عزیزم خداییی نکرده ینی چی😑

♥️🌱

چ چرت وپرتایی میگین خداییمگ ۴نفرو اندازه میگیرن که دردش مثل درد اونهمیدونی از دست دادن ۴تا عزیزم خدا ...

یه دکتره گفته من چکارم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

حق داری ولی بشین با خودش صحبت کن به نظر من الهام جان این بهترین کاره تا دیگه این حرفو یادش بمونه و ت ...

راستش خیلی نمبخوام درموردش بااهاش خرف بزنم خودش که کلا فرار میکنه بخوام در موردش بگم  اصلا متفره یادش بندازم 

چرا جرررش ندادی زنه رو؟

دیکه وقتی من متوجه شدم ندیدمش هیچ وقت آدرس اینا هم‌ که ازش نداشتم