2777
2789
عنوان

همسرم گفت میخامت🥹😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11091 بازدید | 108 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زبونش ادمو جادو میکنه باید فقط با همچین آدمی زندگی کنی تا متوجه بشی شده خیلی وقتا از شدت حرفاش حالم ...

ترجیح میدم زبون محبت امیزنداشته باشه تا اینکه چشم ناپاک داشته باشه! البته عزیزم شوهر توعه بهتر از ما میشناسیش، اگه فک میکنی همون یبار بوده و تکرار نمیکنه ببخشش هرچند سخته ولی بخشیدن قلبتو اروم میکنه

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
دیگه شما که تصمیم گرفتی بمونی باید بری تراپی این قضیه رو درون خودت حل کنی وگرنه دائم اذیت میشی

من تراپی رفتم این موضوع برا الان نیست برام خیلی کمرنگ شده ماه ها میشه یادش نمیفتم مگه همچین چیزی پیش بیاد حال روحی که از صبح دارمم بازم مربوط به یادآوری خیانتش نیست من کلا جند ماه یکبار این حالت ها بهم دست میده از دورا‌ن مجردی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ترجیح میدم زبون محبت امیزنداشته باشه تا اینکه چشم ناپاک داشته باشه! البته عزیزم شوهر توعه بهتر از ما ...

چشم  ناپاکی ازش ندیدم شایدم آدم زرنگی جلو من حداقل بروز نداده اصلا ندیدم هیزی کنه اینو هرکی که بشناستش میگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من تراپی رفتم این موضوع برا الان نیست برام خیلی کمرنگ شده ماه ها میشه یادش نمیفتم مگه همچین چیزی پیش ...

اره حق داری خوبه که تونستی کمرنگش کنی هردفعه حس کردی افکار این مدلی سراغت میاد سریع حواس خودتو پرت کن به یه موضوع رندوم و پیش پا افتاده فکر کن که عمیق نشی

مراوده هم داشتن یا نه؟

من هیچی نمیدونم از این موضوع فقط ویس صداشون شنیدم چندتا کلمه عاشقانه بود نمی‌دونم دیگه رابطه بوده یا نه چون زود دستشون رو شد فکر نمیکنم به اونجا کشیده 

چشم ناپاکی ازش ندیدم شایدم آدم زرنگی جلو من حداقل بروز نداده اصلا ندیدم هیزی کنه اینو هرکی که بشناس ...

منظور از چشم ناپاک همون قرارش با نامحرم بود منظورم همون خیانتشه

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
منظور از چشم ناپاک همون قرارش با نامحرم بود منظورم همون خیانتشه

سیستم دفاعی ادم ی طوریه که نه میخواد واقعیت و قبول کنه نه میخواد بپذیره.ایشونم برا زندگی با همسرش هنوز اعتقاد دلره چشم پاکه

منبع تمام آرامش فقط خداس این دنیا همش بازی و کلکه هیچی سر جاش نیست انقد زندگیت ب کامت حروم نکن اون گ ...

خیلی برام کمرنگ شده اما میدونی فراموش نمیشه یهو با یه چیزی یادش میفتی حتی با یه کلمه