2777
2789
عنوان

همسرم گفت میخامت🥹😭😢

11091 بازدید | 108 پست

امروز از صبح حالم روبه راه نبود خیلی جسمی نه روحی دیکه طبق معمول تو این شرایط بیشترین زورم به همسرم میرسه که رو اون خالی کنم مثل همیشه چندتا پیام بلند بالا براش فرستادم حالا اون قبلش زنگ زده بوده که دلم برات تنگ شده زنگ ردم صداتو بشنوم .

خلاصه بعد این پیام ها همسرم تا شب مدام زنگ میزد بگو چیکار کنم آروم بشی بحث و دعوا نبود اما میدونست حالم اوکی نیست دیگه شب اومد اونم خودشو زده بود به حال بدی که من دلم بسوزه براش شب موقع خواب گفت بیا پیشم بخواب دیگه من رفتم همش میگفت چرا به من محبت نمبکنی چرا دوستم نداری چرا بغلم نمبکنی اینا رو همسرم میگفت به من  خلاصه نزدیک یکساعت در گوش من داشت قربون صدقه و محبت کلامی می‌کرد کلی حرفای قشنگ یهو گفت من خیلی میخوامت عاشقتم مغزم متلاشی شد دقیقا همین کلمه رو به اون زنه گفته بود کسایی که جریاننخیانت رو میدونن منظورم هست 

بهش گفتم تو داری بازم به من خیانت میکنی چشماش چهارتا شد گفت من به اشتباهی کردم تاوانش هم دادم من دیگه تکرار نمیکنم

خلاصه این کلمه میخوامت با همون لحن که به اون زنه گفت به منم کفت حالمو بد کرد با اینکه تا قبلش کلی غرق حرفا و نوازشش بودم این مرد زبانی داره که خدا میدونه چطور ادمو خام میکنه هیچ وقت دربرابر زبونش نمیتونم مقاومت کنم من خلاصه اومد غمامو بشوره اما یاد خیانتش افتادم با من میخوامت خیلی ……

حرف آخر کاش اقایون بدونن وقتی خانم ناراحته به جای لجبازی باهاش چقدر این محبت های کلامی حتی به دروغ ونوازش ها میتونه چقدر یه زن رو سرپا نگه داره هرجند خود من همیشه دریغ کردم محبتمو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

موافقممممممم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

اخر نفهمیدم الان خوشحال شدی یا ناراحت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت دیدن از سخت ترین سخت ترین درد هاست

یه جایی یه دکتری میگفت دردش به اندازه ۴ بار فوت کردن عزیزمونه(دور از جون)

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چقدر بدم میاد از این حیوونای اشغال🤢گوهشونو که خوردن بعدم توجیح میکنن

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

عزیزم فراموش کن بره دیگه چرا خودتو اذیت میکنی 

تو که بخشیدیش دیگه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اومدم بگم از مرد زبون باز خوشم نمیاد چون اکثرا دورو خیانتکار و دروغگو هستن که به وسط تاپیکت رسیدم...... و چشمام چار تا شد

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
اخر نفهمیدم الان خوشحال شدی یا ناراحت

هم خوشحال هم ناراحت چون یاد اتفاق بد زندگیم افتادم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیانت دیدن از سخت ترین سخت ترین درد هاستیه جایی یه دکتری میگفت دردش به اندازه ۴ بار فوت کردن عزیزمون ...

بله من تا حدودی برام کمرنگ شده فراموش نه فقط کمرنگ اما گاهی یادم میفته خیلی حالم بد میشه