2777
2789
عنوان

همسرم گفت میخامت🥹😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 11069 بازدید | 108 پست
راستش خیلی نمبخوام درموردش بااهاش خرف بزنم خودش که کلا فرار میکنه بخوام در موردش بگم اصلا متفره یاد ...

خب بخاطر اینه که خیلی خجالت میکشه و از کارش خیلی‌پشیمونه...و به نظرم بازم باید این مشکل حل بشه چون نمیشه هر دفعه این کلمه گفته بشه تو حالت بد بشه...میگم مهم حال تو هستش تو باید خوب باشی چون یه دختر قشنگ داری و اون به حال خوب تو احتیاج  داره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دریغ کردی محبتنو

چون بلد نبودم محبت کنم غرور داشتم ادم سردی هستم مسایل عاطفی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب بخاطر اینه که خیلی خجالت میکشه و از کارش خیلی‌پشیمونه...و به نظرم بازم باید این مشکل حل بشه چون ن ...

درسته قربونت هروقت از گذشته حرفی میشه میگه کیو میگی من همچین کاری نکردم میگه من گذشتمو پاک کردم توبه کردم اره حالا فردا بهش میگم دیشب اینطور گفتی من بهم ریختم احتمالا خودش اصلا یادش نیست به اون همچین حرفی زده وگرنه صددرصد نمیگفت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
درسته قربونت هروقت از گذشته حرفی میشه میگه کیو میگی من همچین کاری نکردم میگه من گذشتمو پاک کردم توبه ...

مطمئن باش عزیزدلم از قصد نگفته.....

زندگیت خیلی قشنگه الکی اعصاب خودتو خورد نکن قشنگم 

حتما باهاش صحبت کن🌸🩷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

سلام عزیزم 

به عنوان یه زن میگم 

به عنوان یه زن که بارها طعم خیانت رو چشیده و الان هم در آستانه ی جدایی هستم، صادقانه بگم، خیانت همسر شما، فقط و فقط از کمبود محبتی بوده که شما در حقش داشتید. 

نه اینکه بخوام کارشون رو توجیه کنم

اما با تفاسیری که از ایشون و خودتون و سبک زندگی تون دارید، شما مسبب خیانت همسرتون شدید. 

توی شهر ما، خانواده ای هستند که توی ثروت میتونم بگم همتا ندارن. به حدی معروفن و تمکن مالی دارند که اندازه نداره. 

اما پدر این خانواده طوری عرصه رو به لحاظ خرج و مخارج به زن و بچه هاش تنگ کرد، که یکی یه دونه پسرش از گاو صندوق پسرش، مبلغ کلانی رو دزدی کرد! 

عزیزم کار بد بده، اما یه وقتایی ما آدم ها دلیل کار بد  دیگران میشیم. 

همسرتون خطا کرد

شما هم همه جا جار زدید 

توی محل کار، بی آبروش کردید

اون هم، در حالیکه ما خدایی داریم که ستار العیوبه 

ببخشید قصد من پرچانگی نیست

فقط میخام بدونی، خدا همیشه آدم ها رو با سختی ها امتحان نمیکنه. 

خدا خیلی وقته باران نعمتش رو روی سر بنده هاش فرو میاره، تا میزان معرفت و شکرگزاری شون رو بسنجه. 

انقدر همسرت رو خجالت زده نکن، یه کم به خودت رجوع کن جانم. 

هر چیزی یه زکاتی داره،زکات علم، نشر دانشه، زکات اینهمه امکانات رفاهی و مالی شما که همسرتون در اختیارتون گذشته نباید مهربانی و بخشش شما باشه؟! 

خیلی ها اطراف شما هستند که کمین کردن برای صید خوشبختی شما، چون نقطه ضعف همسرتون که کمبود محبت هست و ضعف شما که سردی و غرورتون هست رو خوب فهمیدن و منتظر فرصت هستند. 

این فرصت در اختیار کسی  ندید. 

من خودم خیانت دیدم و تجربه کردم و در شرف طلاقم. 

اما وظیفه ی خودم دونستم به خاطر رضای خدا، اگر بتونم شما رو آگاه کنم که به خودتون بیایید. 

خیانت دیدن از سخت ترین سخت ترین درد هاستیه جایی یه دکتری میگفت دردش به اندازه ۴ بار فوت کردن عزیزمون ...

مشاور به من گفت بعد داغ فرزند بزرگترین درد هست دور از جون

حتی سنگین تر از درد فوت پدر و‌مادر و عزیزت

من صدای شکستن تموم استخوان هامو شنیدم

مغزم له شد توی سرم

قلبم از وسط شکافته شد

منبع تمام آرامش فقط خداس این دنیا همش بازی و کلکه هیچی سر جاش نیست انقد زندگیت ب کامت حروم نکن اون گ ...

دقیقا

به جز عشق خدا و عشق مادر به فرزندهمه چی دروغه

من حتی عشق پدر به فرزندو‌هم قبول ندارم

عشق به جنس مخالف هم‌چندش آوره برام

ببین چی دیدم که تهوع میگیرم ازش

مثل خیلی از همجنس هام

مطمئن باش عزیزدلم از قصد نگفته.....زندگیت خیلی قشنگه الکی اعصاب خودتو خورد نکن قشنگم حتما باهاش صحبت ...

درسته عزیزم ممنونم❤️💕🌺

سلام عزیزم به عنوان یه زن میگم به عنوان یه زن که بارها طعم خیانت رو چشیده و الان هم در آستانه ی جدای ...

چند بار خیانت دیدی شما ؟ 

اکر اره پس کار خوبی میکنی داری جدا میشی

اره من طرفداری همسرمو نمیکنم اصلا اما خودمم میدونم به خاطره خلا های عاطفیش دست به این کار زده آدمی نیست که ذاتا  لاشی باشه 

ببخشید قصد من پرچانگی نیستفقط میخام بدونی، خدا همیشه آدم ها رو با سختی ها امتحان نمیکنه. خدا خیلی وق ...

خیلی ممنون از حرفای قشنگت عزیزم درست میگی وافعا