2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043590 بازدید | 15999 پست
ممنون عزیزم سلامت باشی..والا دختر من خیلی تپل شده نمیدونم سینه س یا چربی ولی جهش که نداشته هیچ رشدشم ...

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه ،، تازگی برای سن استخوانی عکس گرفتید ؟ چند بود ؟ ممنون

سن استخوانی دخترتون چقدره؟ اونجور که فهمیدم، تزریق بهتره زمانی باشه که روند بلوغ سریع هست، مثلا سن ا ...

سن استخوانی فعلا گفتن منطبق با سن خودش

دقیقا منم این مدت که خیلی تحقیق کردم به همین نتیجه رسیدم چون خود همین آمپول ها جلوی جهش رشد رو میگیره و کسایی هم که زود تزریق رو شروع کردن خیلی از قد بچشون راضی نیستن

در کل به نظر من تاثیر زیادی روی قد نداره فقط واقعا سن بچه های ما برای پریود خیلی کمه منم بیشتر واسه همین نظرم رو تزریق آمپوله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان مهرسا شده آزمایش های دخترتون رو در بیمارستان های دولتی انجام بدید؟ مشکلی داره؟ یا معتبر هستند؟ ...

دکتر دختر منم همین رو گفت و من خوشم نیومد میخوام دکترشو عوض کنم

متنفرم از اینکه یه مادر اینقدر نگران رو میبینن و بازم فقط فکر پر کردن جیبشونن

خواهش میکنم عزیزمخدا رو شکر همه چیزش عادی فعلاازمایش هورمون رشد براش ننوشت؟؟اگ هورمون رشد خوب باشه ا ...

سلام.

يه سوال دارم.

دخترم يك ماهي هست كه عرق هاش بو دار شده

٩ سال و نيمه هست

سن استخواني ده ساله

به نظرتون اين بوي عرق نشون نميده كه بلوغ خيلي نزديكه،؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام.يه سوال دارم. دخترم يك ماهي هست كه عرق هاش بو دار شده ٩ سال و نيمه هستسن استخواني ده سالهبه نظر ...

سلام

سنش که دیگه طبیعی که بلوغ بخواد شروع بشه

البته علامت بلوغ نیست ولی نشون میده بدنش داره کم کم وارد مرحله بلوغ میشه تغییرات بدنش و به مرور شروع میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا میشه یکبار دیگه توضیح بدین بعد از قطع دیفرلین علایم بلوغ بخصوص رشد سینه و سرعت گرفتن رشد چطور و از چند ماه بعد شروع شد دخترم اول مرداد آخرین دیفرلین سه ماههش زده و دیگه تمام بعد از دو سال تزریق ولی علایم بلوغش شروع نشده زندگی میگه هنوز از خرداد دخترش علائمی نداره حتی جهش رشد ما نگرانیم میشه از مهرسا بیشتر توضیح بدی ..ممنون

پریود و که خییلی مونده فعلاهنوز سینه هاش برجسته نشده بعد اون ۱ ۲ سال بعد پریود میشه برا دخترمن چند ...

ممنون عزیزم که هنوز همراهی میکنی با بقیه مامانا، خیلی باارزشه. خدا رو شکر که واسه دخترت همه چیز خوب پیش رفت.

مامان مهرسا میشه یکبار دیگه توضیح بدین بعد از قطع دیفرلین علایم بلوغ بخصوص رشد سینه و سرعت گرفتن رشد ...

دقیاسی ۴ ماه بعد قطع میکرولین دیدم دخترم سینه ش برجستگی کوچولو داره و تند تند وزن میگیره

زندگی فکر کنم اشتباه حساب کرده تیرماه بود آخرین آمپول و زده

شما که آمپول ۳ ماه زدین احتمالا خیلی دیرتر علامت ش نشون بده

۲ ۳ ماه دیگه احتمالا علامت ها نشون میده

ممنون عزیزم که هنوز همراهی میکنی با بقیه مامانا، خیلی باارزشه. خدا رو شکر که واسه دخترت همه چیز خوب ...

خواسش میکنم عزیزم وظیفه س.

خوشحال میشم اگ کمکی از دستم بر میاد انجام بدم

انشالله که برا تک تک بچها بلوغ شون خوب پیش بره🙏🙏🙏🙏

خواسش میکنم عزیزم وظیفه س.خوشحال میشم اگ کمکی از دستم بر میاد انجام بدمانشالله که برا تک تک بچها بلو ...

سلام ببخشید امپول میکرولین و با بیمه تامین اجتماعی نمیدن؟

و آزاد نمیدونید الان قیمتش چنده سه ماهش؟

سلام ببخشید امپول میکرولین و با بیمه تامین اجتماعی نمیدن؟و آزاد نمیدونید الان قیمتش چنده سه ماهش؟

سلام

بله با بیمه میشه ولی باید حتما متخصص بنویسه

من بیمارستان چون شوهرم کار میکرد تو دفترچه های خودمون و خواهر برادرهاش همه مینوشت و نسخه رو دولتی میگرفتیم

والا آزادش خییییلی تفاوت قیمت داشت

الان و نمیدونم قیمت چقدر من سال ۴۰۱ دولتی ش ۳۰ هزار تومن بود آزاد ۵۰۰ تومن

الان ک همه چی سر به فلک کشیده حتما بیشتر شده

اگ خواستی آمپول بگیری حتما ببر بیمارستان دولتی یه دکتر متخصص براتون بنویسه

سلام بله با بیمه میشه ولی باید حتما متخصص بنویسه من بیمارستان چون شوهرم کار میکرد تو دفترچه های خود ...

راستش هزینش برام زیاده ولی هیچ داروخونه ای میکرولین با بیمه نمیده

امروز دکترم گفت برات رهگیری هم مینویسم که بتونی بگیری ولی داروخونه چندتا رفتم گفتن نداریم ولی بگم آزاد میخام میگن داریم

من هیچ وقت فکرشو نمیکردم اینقد بلوغ بتونه ذکر و فکر ما مامانا رو بگیره ما چطوری بزرگ شدیم پریود شدیم مامانمون آب تو دلشون تکون نخورد...من وقتی ب بلوغ رسیدم حتی سوتین و پد رو عمم برام میخرید تا یخورده بزرگ شدم دیگه خودم میخریدم یکبار مامانم نپرسید ازمن !!یعنی همه چی عمم ..ولی ما نصف عمر میشیم برا بلوغ شدنشون قد کشیدنشون هزاران راه ک قراره ب چالش بخوریم یعنی خدا خیرتون بده چشم گوش ما مامانارو باز کردین ب فکر دخترمون باشیم خدا خیرت بده مامان مهرسا خدا عمرت بده