2777
2789
عنوان

عمل بینی

233 بازدید | 33 پست

وقت عمل تا یه هفته دیگه دارم

کسایی که تجربه دارن همش میترسم نتونم بعدا براحتی نفس بکشم یا شکلش خیلی بد باشه 

خیلی استرس دارم 

طبیعی آیا؟

واینکه به هوش میای چقد درد داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه ماهه عمل کردم.از تنفسم راضیم فقط یکم ظاهرشو دوست ندارم؛اونم تقصیر خودمه که به دکتر تز دارم😣😎 ...

میشه بگی واسه درد بعدعمل اگه نمره بدی به شدتش.از یک تا ده چند میدی؟

چی گفتی به دکترت؟

گفتم طبیعی طبیعی،جوری ک معلوم نباشه عمله،اصصصصصلا قوس نده،چون باداشتن  یه دختر ده ساله دماغ جنیفری،خوب نیست!نمیدونستم دکتر انقققدر دقیق به حرفم گوش میکنه و هیییچی قوس نمیده😐😁

گفتم طبیعی طبیعی،جوری ک معلوم نباشه عمله،اصصصصصلا قوس نده،چون باداشتن  یه دختر ده ساله دماغ جنی ...

قوس نداشته باشه ک بهتره 

معلومم نمیشه عمله☺️☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
گفتم طبیعی طبیعی،جوری ک معلوم نباشه عمله،اصصصصصلا قوس نده،چون باداشتن  یه دختر ده ساله دماغ جنی ...

عوضش مامان دخترت الان خوشگل شده خوب.

خیلی میترسم از عمل 

میگم به سلامتی میام بیرون یا نه

بچمم دوسالشه

صفر میدم.همه چی عاااااالی بود.همش دکترمو دعا میکنم.حتی کبودیم دو سه ساعت طول کشید،به هر کس میگم باور ...

خودم از گرفتن نفس خیلی میترسم

نفس کشیدن با دهن سخت نیست واسه روزای اول؟

قوس نداشته باشه ک بهتره  معلومم نمیشه عمله☺️☺️

آره راست میگی همه جاش خیییلی طبیعیه ولی من حس میکنم اون قسمتی که بین دوتا چشم هست و یکم عمیقتره رو باید بیشتر عمق میداد،البته بیچاره ترسیده من بگم از بالا قوس دادی!!چون گفت من همه تلاشمو کردم همونجور ک گفتی قوس ندم.البته بقیه میگن دماغت خوب شده و هنوز ورمم داره.

عوضش مامان دخترت الان خوشگل شده خوب. خیلی میترسم از عمل  میگم به سلامتی میام بیرون یا نه بچم ...

نترس عزیزم،منم از بیهوشی وحشت داشتم ولی به خدا توکل کردم و به پرسنل بیمارستان اعتماد کردم چون واقعا کارشون خیلی رو حساب بود.

خودم از گرفتن نفس خیلی میترسم نفس کشیدن با دهن سخت نیست واسه روزای اول؟

راستش من انقدر مث بچه ها ذوق کرده بودم از عملم که از شر اون بینی خلاص شدم که همه چیز برام راااااحت گذشت،ولی در کل اصلا اذیت نشدم.