2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
وقتی بهوش اومدی چطو نفس میکشیدی  سخت بود؟

نه والا برای من که سخت نبود،بقیه رو نمیدونم.البته بگم که من بینیم خیییلی سال پیش شکسته بود و یه عمل انحراف از داخل انجام داده بودم ولی یکم هنوز یکم صدا دار نفس میکشیدم بخاطر همین شاید من عادت داشتم.ولی درکل یکمی فرق داره با نفس کشین عادی،اما قابل تحمله نترس.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا برای من که سخت نبود،بقیه رو نمیدونم.البته بگم که من بینیم خیییلی سال پیش شکسته بود و یه عمل ...

مگه تامپون نداشتی 

چطو نفس میکشیدی؟

البته ببخشیدا خیلی سوال پرسیدم بزار به حساب استرسم😍😍

مرسی گلم. عوض شدی با این بینی؟

خواهش میکنم عزیزم.خودم که اینجوری حس نمیکنم اخه من فقط قصدم برداشتن قوز شکستگیم بوده و حالا بعد عمل توقعم رفته بالا😅😅ولی همه میگن تغییر کردی،راست و دروغشو نمیدونم😁

خواهش میکنم عزیزم.خودم که اینجوری حس نمیکنم اخه من فقط قصدم برداشتن قوز شکستگیم بوده و حالا بعد عمل ...

آخه اطرافیانم اصلا دوس ندارن عمل کنم همشون میگن چه کاریه 

واسه همین خیلی دوس دارم خوشگل بشم که واسه بعد حرفی نباشه

مگه تامپون نداشتی  چطو نفس میکشیدی؟ البته ببخشیدا خیلی سوال پرسیدم بزار به حساب استرسم😍😍

راحت باش گلم،منم مثل شما استرس داشتم حق داری.چرا تامپون داشتم،میگم که هم ذوق داشتم،هم اینکه از قبل بخاطر انحراف عادت به کم نفس کشیدن داشتم،شاید واسه همینا اذیت نشدم،ولی وقتی تامپون و کشیدم واقعااااااا هوا رو تا ته مغزم حس کردم ک کیف کردم😄

آخه اطرافیانم اصلا دوس ندارن عمل کنم همشون میگن چه کاریه  واسه همین خیلی دوس دارم خوشگل بشم که ...

دققیییییقا شرایط منو داری!!منم گفتم بکش و خوشگلم کن.خیییلی دوست داشتم خوشگل بشم و همه میگفتن دماغت تو صورتت بد نیست خودت بهش گیر دادی!من کار خودمو کردم؛الانم پشیمون نیستم ولی همش میگم کاش گفته بودم به سلیقه خودش کار کنه آخه من شنیده بودم به این دکتر همه همینو میگن و کارش عالیه،فقط من نظریه دادم و بیشترشم تقصیر شوهرم بود ک نذاشت یه کوچولو قوس بدم و کوچیکترش کنم.

دققیییییقا شرایط منو داری!!منم گفتم بکش و خوشگلم کن.خیییلی دوست داشتم خوشگل بشم و همه میگفتن دماغت ت ...

مرسی که انقد با حوصله جواب دادی

بینی جدیدتم مبارکت باشه ایشالله همیشه خوشگل و سالم بمونی 😘😘

من يك ماه و نيم عمل كردم اصن عمل سختي نيس دردم زياد نداري نهاييييتا با يه مسكن ساده برطرف ميشه

مشكل تنفسي و تا يك هفته داري يعني نميتوني با بيني نفس بكشي 

اگه دكترت خوب باشه مشكل تنفسيت بعد يه هفته حل ميشه

من خدارو شكر بااينكه تازه عمل كردم و ورم دارم بازم راضيم دكتر من عالييييي بود

اينايي كه ميگي فوبياي منم بود نگران نباش😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خواهش میکنم عزیزم.ایشالله که به سلامتی عمل کنی و از بینیت راضی راضی باشی.😍😍😍😍😍

عزیزم میتونم بپرسم پیش کی عمل کردی و هزینه عملت چقدر بود 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
عزیزم میتونم بپرسم پیش کی عمل کردی و هزینه عملت چقدر بود 

پیش دکتر مهدی موسوی زاده.من مطبش نرفتم چون گفتن قیمتش خییییلی بالاست.بیمارستان ۱۵ خرداد توی کریم خانه،اونجا عملم کرد هزینه ش شد حدود پنج تومن.

منم 1هفتس عمل کردم.خیلی بینیمو دوس دارم البته هنوز ورم داره هرچی به دکتر گفتم برام همون کارو کرد امروز هم.گچ وبخیه هارو درمیارم گفتم یکمی بینیم استخوانی وقوزدارو افتادگی داشت برام هم کوتاش کردم هم یکمی قوس داد هم بهش گفتم یک ذره سربالاش کن ن زیاد اونم این کارو کرد .حالا خداروشکر به طبیعی هم میزنه .طبعی نگو عمل کنه چون تغییری نمیکنی اصلا

به نام خدا...نورلین هستم

البته  بینی قبلم همه هم میگفتن خوب بود ولی چون افتادگی داشت من عمل کردم..الان صورتم خیلی ناز شده چشام سبز هستن خیلی درشت ترشدن گونه هام خوشگلتر  لبام خوب شدن.من فقز حالم از بیهوشی بد شد واینکه تا1ماه باید رو کمر بخوابی بده

به نام خدا...نورلین هستم