2777
2789
عزیزم نمیخاستم ریپلای کنم ولی شما اشتباه متوجه شدی یه زن راجب سلامتی کمک میخاد ربطی به زن ستیزی ندار ...

من موافق سیگار کشیدن نیستم اصلااا

ولی حرف من اینه چرا به جای حرف زدن درمورد آسیب های سلامتی این مسئله رو جنسیتی میکنن؟

یعنی سلامت مردها مهم نیست که هیچکس بهشون چیزی نمیگه؟

مسئله دخالت در حق انتخاب زنان درمورد بدن خودشونه

بماند که کسی که سیگار میکشه خودش میدونه برای سلامتیش ضرر داره نیاز نداره کسی بهش بگه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موافق سیگار کشیدن نیستم اصلاااولی حرف من اینه چرا به جای حرف زدن درمورد آسیب های سلامتی این مسئله ...

خو وقتی تاپیک زده همه باید نظر بدن وحتی نظر شماهم محترمه

من اقایونم تاپیک بزنن پیش اومده که برادرانه نصیحت کنم که نکنن پشیمون میشن واما چرا برا زنها بیشتر ضرر داره

خانوما روحیشون خیلی حساسه و به کوچکترین چیزی اعتیاد نشون میدن

ضرری که سیگارو .... به تخمدان های یک زن وارد میکنه حداقل سه برابره یک مرده

خانوما هورموناشون خیلی حساسه وتعادلشونو به هم میزنه وروباروری تاثیر منفی شدیدی میزاره

من سیگاری نیستمولی اعتقاد دارم تا وقتی تصمیم و عمل یک نفر به هیچکس به جز خودش آسیب نمیزنه، فقط به خو ...

ارع جنسیتی میکنم چون مرد اصلا برام مهم نیست که سلامتیش واسم مهم باشم من فقط همجنس خودمو ادم میدونم همین

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من موافق سیگار کشیدن نیستم اصلاااولی حرف من اینه چرا به جای حرف زدن درمورد آسیب های سلامتی این مسئله ...

زن ها باردار میشن پریود میشن سیستم بدن زن با مرد فرق داره

مرد اگه سیگار بکشه فقط به ریه وحنجره اسیب میزنه ولی زن با سیگار کشیدنش به کل بدنش اسیب میزنه چون بدن زن حساس تر از بدن مرد هست

آفرین

عجیبه که فکر میکنین وقتی میگیم سیگار واسه زن اصلا خوب نیست وزن با مصرف دخانیات بدنش اسیب خیلی جدی میبینه بهتره نکشه میشیم زن ستیز

باشه پس برو بکش هرچقدر دلت میخواد بکش تا هم به خودت هم به بچت اسیب بزنی

همونجوری سلامتی ما واسه اقایون مهم نیست سلامتی اوناهم واسه ما مهم نیست