2777
2789
عنوان

بابا بزرگم ابرومو برد

197 بازدید | 8 پست

یعنی این پیرا رو هرجا میبری ابروتو میبرن بابا بزرگم اومد تهران بعد پسرعموش دعوتش کردن اونام پیرن من بردمش اونجا دیشب مامانمم و بابا بزرگمم بودن

بچها اول اینکه هم نشستیم گفت اره فلانی رفته ترکیه و کربلا( فلانی خالمه ) وای بچها هیچ بحثی نبود هیچ پرسشی نبود حتی اگر میگفتن چخبر میگفت اینقدر ضایع نبود اونام گفتن اره تو گوشی دیدیم

بعدشم ک پسر عموی بابا بزرگمگفت اره ما پیر شدیم نمیتونیم کار کنیم ولی باغبونی یک جایی رو قبول کردم ماهی ۱۲ میدن بهم میرم کارای باغداری میکنم

بابا بزرگمم نه گذاشت نه برداشت گفت ۱۲ تومنچیه ک با یک لحنی

یعنی اعصابمو خورد کرد من نمیدونم اخه این حرفا چیه ک میزنی حالا خودش ۶ تومن حقوق بازنشستگی میگیره خب حداقل تو ک نگو به جای اینکه بگی چقدر خوب ک خودتو ننداختی کار میکنی خدا بهش برکت بده این حرفا رو زد

یعنی از دیشب تا حالا هنوز ی مدلیم دفعه اخرم شد ک این پیرا رو جایی بردم اصلا حرف دهنشونو نمیفهمن

برای بار ۱۰۳۶۲۶۹۱۰ بهم ثابت شد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه فقط بابا بزرگم

هرچی پیر داریم تو فامیل همینجوری ابرو برن

دوست داشتم اب بشم برم تو زمین

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

از یه جایی به بعد میگی باشند ولو آبروبر.

هر یه بزرگتری که از خانواده میره یه عالمه خاطره و عشق هم میره

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:65.4 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه جایی به بعد میگی باشند ولو آبروبر.هر یه بزرگتری که از خانواده میره یه عالمه خاطره و عشق هم میر ...

نه بابا

حالا ایشالله صد سال سایه اش بالا سرمون باشه ولی اینکه ابروی ادمو میبرن خوب نیست

دو تا پسرعمو با هم صحبت کردن چه ربطی به آبروی شما داره؟؟؟

حرفاش اصلا خوب نبود

حالا شما بیا سرپوش بزار

حتی مامانمم خجالت کشید

نه بابا حالا ایشالله صد سال سایه اش بالا سرمون باشه ولی اینکه ابروی ادمو میبرن خوب نیست

إن شاالله باشن، از یه سنی به بعد تو هم به این شیرین بازی هاشون میخندی و همراهی میکنی

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:65.4 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

نه فقط بابا بزرگم هرچی پیر داریم تو فامیل همینجوری ابرو برن دوست داشتم اب بشم برم تو زمین

پیرا بعضیاشون لحن بدی دارن. بعضیاشون فقط تا آدمو می بینن فقط نصیحت می کنن،