خانوما من به پیشنهاد یکی کاربرای اینجا برای ازدواج رفتم تو ی سایت همسریابی ک اون کاربر بهم گفت ثبت نام کردم بیش تر از روی این ک ببینم اونجا چه خبره 😐
بعد چند روز یه پسره بهم درخواست داد دیدم شرایطش خیلی خوبه سال اخر تخصص مغزو اعصاب بود ایدیمو دادمش یکم با هم حرف زدیم همه مدارکی که نشون میداد این دکتره رو واقعا فرستاد راست میگفت نظام پزشکیشو فرستاد شیفت شب تو بیمارستان بود فیلم فرستاد بعد با گوشیش از سیستمش فیلم فرستاد با خطی که به من داده بود با هم ارتباط داشتیم وارد سایت نظام پزشکی شد براش پیامک اومد کدو زد وارد پروفایلش شد برا این که ثابت کنه دروغ نمیگه یا زنگ زد بهم حرف بزنیم میومدن ازش چیز میپرسیدن این میگفت مثلا فلان کارو کنین رو حساب اینا نن باور کردم ک واقعا دکتره دروغ نمیگه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببخشید سوال شد برام از کجا معلوم پیشنهاد اون دخترا. و قبول نکردهاز کجا مهلوم پیام اون دخترا با کتربری دیگه ای از جانب خودش نبودا یا فتوشاپ نبوده؟راستش برای منم عجیبه این آدم با این سطح چرا نرفتند براش زن بگیرند چرا دخترای فامیلشون نه چرا تا این سن مجرد.چرا از سایت همسریابی چرا اصلا همچین پیشنهادی باید بده بهت که بری خونشون.خدا کمکت کنه
سلام خوبین من خیلی جاها شنیدم تو سایت همسریابی آدمای تحصیلکرده و خانواده دار فراوونی هستن .ولی بیمار هستن مثلا ایدز یا هپاتیت دارن یا بیماریهای ناشناخته ی دیگه بخاطر همین تو اسم سایتا هستن چون فک میکنن هیچوقت نمیتونن ازدواج کنن