2777
2789
ینی برا ۱۰ دیقه رابطه چند ماه میخاد با من یکی به دو کنه و هی تلاش کنه چرا مردا اینجورین اخه

هیچ کس باور نمیکنه

ولی اینطور افراد به لحاظ روحی بیمارن

اینطور افراد با سک س. در دسترس و راحت ارضا نمیشه روحشون

با سخت به دست آوردن و ضربه زدن آروم میگیرن

خیلی پیچیده اس

نمونه اش رو دیدم

تعریف کنم هیچ کسییییی باور نمیکنه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
ینی برا ۱۰ دیقه رابطه چند ماه میخاد با من یکی به دو کنه و هی تلاش کنه چرا مردا اینجورین اخه

وآسه شما یکی به دو کردن

اینکا را و زمان گذاشتنا واسه اون لذته

یه بازیگرای قهاری ان این حروم زاده ها ک ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین پروفایلشو که تو سایت بیمارستان بهمن بود برام فرستاد

گول نخور لطفا پسرا دنبال دختر سالمن مشخصه با اونایی ک میپگی پیشنهاد داده نمیره

میخاد با تو تجربه کنه ولی گول نخور پسری ک نشناخته حرف خونه بزنه کلا پیاماشو سین هم نزن

بعد بهم گفت همین الان شماره مادرتو بهم بده یا مادرم زنگ بزنه یا خودم زنگ بزنم صحبت کنم من باز اعتما ...

مادرش نیست ،خاله ای ،هست ،فریبش نخور کسی که قصدش ازدواجه تو دیت اول نمیگه بریم خونه

ببخشید سوال شد برام از کجا معلوم پیشنهاد اون دخترا. و قبول نکردهاز کجا مهلوم پیام اون دخترا با کتربری دیگه ای از جانب خودش نبودا یا فتوشاپ نبوده؟راستش برای منم عجیبه این آدم با این سطح چرا نرفتند براش زن بگیرند چرا دخترای فامیلشون نه چرا تا این سن مجرد.چرا از سایت همسریابی چرا اصلا همچین پیشنهادی باید بده بهت که بری خونشون.خدا کمکت کنه

حالا من چند تا چیز برام مبهمه اگه دنبال س ک سه چرا راحت نمیره با همون دخترا انقد به من پیله کرده؟اگه ...

از اینکه دختر عاقل و آگاهی هستی خیلی خوشحالم،برات دعا میکنم خوشبخت بشی.

ونظر شخصی من باتوجه به گفته هاتون،راجب ایشون مثبت نیست ،فقط چون بسیار کاربلده ، رفتارهاش ابهام ایجاد میکنه.

☹️☹️☹️

سلام خوبین من خیلی جاها شنیدم تو سایت همسریابی آدمای تحصیلکرده و خانواده دار فراوونی هستن .ولی بیمار هستن مثلا ایدز یا هپاتیت دارن یا بیماریهای ناشناخته ی دیگه بخاطر همین تو اسم سایتا هستن چون فک میکنن هیچوقت نمیتونن ازدواج کنن

به قول دوستمون، شاید فقط تو اون بیمارستان کار میکنه و پزشک نباشه..نهایتا برو بیمارستان و تحقیق کن، ی ...

اصلا فک کن واقعا پزشکه

خونه رفتن باهاش ناجوره واقعا واسه کسی ک قصدش ازدواجه خودشو ب درد و دیوار نمیزنه ک طرفو ببره خونه

پزشک بودن هم دلیل بر خوب بودن نیست

همین پزشکان زیبایی کلییی سواستفاده میکنن از بیمار فقط جایی گفته نمیشه

ببین اسمش محمد مهدی قاسمی بعد یه دفعه ازش پرسیدم ماشینت چیه یهو دیدم عکس کارت ماشینشو فرستاد اونم نو ...

ذخیره داره واس روز مبادا

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

نه دیگه حواسم هست همه چی برام تموم شد مرسی از راهنماییا همتون

کاری نداره عکس از شناسنامه اش بده

که عکس هم داره معلوممیشه اسمش همونه یا نه

شایدم دکتر باشه

فقط خونه نرو جای خلوت باهاش نرو تو ماشینش نشین

بعد ببین تهش چی میشه

نمیتونهپزشکی 7 ساله2 سال طرح7 سال تخصص نورولوژییعنی الان باید 34 سالش باشهاگر متولد 73 هست یعنی 32 س ...

کلی میگم واسه اطلاع خودتون وگرنه اینکه معلومه دروغ میگه

طبیعیه کاملا رزیدنت سال آخر متولد ۷۳،۷۴ حتی ۷۵ باشه

ممکنه استریت شده باشه طرف و بدون رفتن طرح عمومی مستقیم آزمون تخصص داده باشه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده