2777
2789

خواهرش یه گروه زده و کل خانواده اعم از جاری ها و خواهرشوهرا و... عضو کرده حتی شوهرمو ولی فقط منو عضو نکرده

ماه هاست که این گروهو زده ولی برامن لینک نفرستادن

بعدش با گوشی شوهرم از اون گروه خارجش کردم

بهش گلایه کردم و فقط زبانی گفت که اره کارخواهرم زشت بوده و حق داری ناراحت بشی

بخدا اصلاااا خود گروه مهم نیس و بشدت متنفرم از اینجور گروه های خانوادگی مخصوصا سمت شوهر که هیچ

من بحثم این نیس

بحث من احترام گذاشنن ،ارزش دادن و ادم حساب کردنه

شوهرمم هرروز خدا زنگ میزنه به همون خواهرش وکلی بگو بخند و دل و قلوه

بهش گفتم اون منو ادم حساب نکرد تو ولی همش داری بهش زنگ میزنی دل و قلوه میدی

سراین پنج روزه قهره که تو حق نداری بگی به خواهرت زنگ نزن

امروز دیدم وقتی بیرون بوده باز به همون خواهرش زنگ زده

خدایی شما بگید بااین شوهر چیکارمیکنید بهتون ارزش نمیده و خاروخفیفتون میکنه

پ.ن بحثم سر شوهرمه نه گروه

لطفا راجب کار شوهرم نظربدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دو موضوع کاملا جدا از هم هستن همسرتون با خواهرش حرف نزنه پس با کی حرف بزنه

اون به من احترام نزاشته ،پس اون به من ارزش نده کی بده

حتی یه گلایه کوچیک‌هم از خواهرش‌نکرده...اونم میگه داداشمو دارم دیگه زنش به کتفم

کاملا منطقی میکی. ولی خیلی از مردا این جورین . میپذیرن کار خواهرشون غلطه . ولی باز باهاشون گرم میگیرن.  شما هم زباد خواهرش و تحویل نگیر . زباد هم حساسیت نشون نده . والا بدتر میکته

کاملا منطقی میکی. ولی خیلی از مردا این جورین . میپذیرن کار خواهرشون غلطه . ولی باز باهاشون گرم میگیر ...

نه دیگه دورشو خط کشیدم

اتفاقا این رفتارای شوهرم باعث میشه بیشتر متنفربشم

شوهرتون کار درستی نگرده

اما من یک چیز بگم من خودم۱۰ سال خواهرشوهرم و با داداشم فوق العاده صمیمی هستیم اما ۹۹ درصد مواقع ک متوجه میشدم زن داداشم و داداشم ناراحت هستن  بهش همیشه حق رو ب عروسمون میدادم و شده حتی دروغ میگفتم ک بابا من خیلی بدتر از مریم با خانواده همسرم هستم خدایش زن تو خیلی خوبه و...

اما مثل اینکه اون مدام میگفته خواهرت این رو گفته و مامانت این کار کرده و...

دیگه داداشم خودش زنش شناخته منم دیگه بعد ۱۰ سال رها کردم اما اون زن خودش باعث شد ک ارزش قبلی ک داشت هم برای داداشم هم برای خانواده همسرش نداشته باشه حالا خانواده همسر ک مهم نیست اما برای شوهرش همین طور

با ایراد گیری های الکی و بدگویی کردن

بالخره داداش منم هم حرف دو طرف و رفتار دو طرف رو میدید و حس میکرد

این رو نگفتم ک منطورم ب شما باشه منطورم ب اینه ک حواست باشه ک بعصی موقع خود آدم برای خودش ارزش میخره یا ارزش سابق نگه میداره

از مردای بچه ننه متنفرم و دقیقا مفهوم بچه ننه بودن همینه که عین زنا هی تند تند زنگ بزنه ب یکی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

این دوتا کاملا متفاوتن از هم

در مورد جریان اول اصصصصلا نباید مهم باشه برات حتی تاحدی نباید مهم باشه که اصلا حرفی ازش نزنی با شوهرت 

یه به درک بگو و راحت 

در مورد دومی... حق با شوهرته

مگه میشه باخواهرش حرف نزنه؟ 

تو خودتو بذار جای شوهرت ... اگر شوهرت اجازه نده به داداشت زنگ بزنی خوبه؟ سر چیزای الکی؟

شوهرتون کار درستی نگردهاما من یک چیز بگم من خودم۱۰ سال خواهرشوهرم و با داداشم فوق العاده صمیمی هستیم ...

مشکل میدونی چیه

مشکل اینه شوهرم اونا رو قدیسه میدونه

وقتی پشت تلفن میگن به فلانی سلام برسون،میگه وای عجب خواهری گفت سلام‌برسون به زنم پس خیلی خوبه خواهرم...اونا با به به چه چه و سیاست خودشونو عزیز میکنن برا شوهرم