2777
2789
عنوان

باوجود دعواهای بسیار باز شوهرم به خواهرش زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 76 پست

یه استوری بذار از بودن همه تو زندگیت تشکر کن اونو منشن نکن 

تولدشون زنگ بزن به همه به اون نه 

هروقت شوهرت باهاش حرف میزنه توهم زنگ بزن به کسی که شوهرت بدش میاد ازش باهاش گرم بگیر 

تو رابطه با مردا چیزی که عوض داره گله نداره 

اصلا گله کردن برا مردها یاسین به گوش خر خوندنه

ببین اونا برای اینکه از تو انتقام بگیرن با داداششون گرم میگیرن اما برای اینکه نقششون رو خنثی کنی اص ...

من شهر غریبم هیچ کدوم از کارایی که گفتی نمیتونم انجام بدم

تا عید هم‌نمیبینمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار همسرتون درست نیست که حواسش به شما نیست ظاهرا توضیح شما براش قانع کننده نبوده به نظرم چند ماهی اع ...

زکی خیال باطل که شوهرم خودش متوجه بشه

بااین همه بی احترامی که خانوادش میکنن بازم فک میکنه خانوادش خیلی همه چی تمومن

این دو موضوع کاملا جدا از هم هستن همسرتون با خواهرش حرف نزنه پس با کی حرف بزنه

دقیقا ... من موندم بعضی از عروسا خودشون داداش ندارن که این قضایا رو درک کنن که خواهر و برادر بعد ازدواج نباید خانواده ی خودشونو کنار بذارن و هم همسر و هم خانواده خودشون دوتاشونو دوست داشته باشن؟ عجب. واقعا بعضی عروسا خیلی بی رحمن.. خیلی😔

مشکل میدونی چیهمشکل اینه شوهرم اونا رو قدیسه میدونهوقتی پشت تلفن میگن به فلانی سلام برسون،میگه وای ع ...

تو هم برعکس با غر زدن مدام فقط خودت رو از چشم شوهرت داری میندازی....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب توام مثل خواهر شوهرت با سیاست باش. اونقدری به شوهرت محبت کن و باهاش رفیق باش که تمایلش بیشتر برای دل و قلوه دادن با تو باشه تا با خواهرش. بخدا مردا تا یه حدی غر زدن و گله کردن ما خانوما رو تحمل می کنند

خب اره نه حق نداری بگی زنگ به خواهرت نزن نه حق داشتی از گروه خارجش کنی. اگه تو زنشی اونم خواهر همخونشه یه عمر با هم بزرگ شدن. الان انتظار داری کی بهت ارزش بده و حسابت کنه خواهرش؟ خب توهم اونو ادم حساب نکن 

واسه خودت زندگی کن چیکارشون داری .حوصله گروه رو داری اصلا . قبلا بحثی چیزی بینتون نبود که ناراحت شین ازهم؟  بنظر هر چی دورتر باشی بهتره. البته اگه اومدن پیشت احترامتو بزار ولی گروه ها قاطی نشو پشت گوشی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم