2777
2789
عنوان

این وسایل زیاده که داماد بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 3285 بازدید | 176 پست
ممنونم عزیزم بعد ما خرج عروسی فامیلامون هم خودمون میدیم

بله گفتید ما عروسی کامل با داماده جهیزیه 4 تا قلم سنگین سکه هم حداقل 114 تا ولی رسم شما فرق داره مهم توافق دو طرفه و خوشبختی انشاالله 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
چه پدر خوبی

دیگه وظیفشه دختر پسر نداره اون مال قدیم بود عروس میرفت خونه مادرشوهر زندگی میکرد کاراشو میکرد پسر هم کار میکرد خرج زندگی زن وبچه وپدر مادرش رو میداد پدر هم یچیزی بنام پسرش میکرد اما برادرم یاد ندارم تابحال یه جعبه شیرینی خریده باشه بیاره خونه پدر مادرم‌زنش اینقدر پشتمون حرف زده بخاطر برادرمون گاهی باهاش میریم میاییم ولی بابام سه دنگ بنامش زد ما خواهرها ناراحت شدیم گفتیم بچه بچه اس الان من یدونه دختر دارم خدا حفظش کنه هرچی دارم مال دخترمه حالا شوهر دراینده داشته باشه نداشته باشه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گفتید ما عروسی کامل با داماده جهیزیه 4 تا قلم سنگین سکه هم حداقل 114 تا ولی رسم شما فرق داره مهم ...

ما هم شهرمون همینطور رسم دارن ولی فامیل بابام نه خوششون نمیاد داماد خرج عروسیشون رو بده 

سکه هم چون من حق طلاق و تحصیل و اشتغال و مسکن گرفتم دیگه گفتم 14 تا البته نامزدم خودش حسن نیتش رو نشون داد گفت یه خونه و 50 تا سکه

ما هم شهرمون همینطور رسم دارن ولی فامیل بابام نه خوششون نمیاد داماد خرج عروسیشون رو بده سکه هم چون م ...

بله درسته هر کی یه شرایطی داره واسه شما خوبه کلا بخوای همه چیزو در نظر بگیری انشاالله خوشبخت بشید 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
دیگه وظیفشه دختر پسر نداره اون مال قدیم بود عروس میرفت خونه مادرشوهر زندگی میکرد کاراشو میکرد پسر هم ...

اره واقعا درست میگی آدم ناراحت میشه 

ما کلا دوتا دختریم نامزدم هم یه خواهر داره کلا

اره واقعا درست میگی آدم ناراحت میشه ما کلا دوتا دختریم نامزدم هم یه خواهر داره کلا

اول گفت سه دنگ بنام پسرمیزنم اون سه دنگ رو بنام شما سه تا دختر میزنم بعد پشیمون شد نزد اون سه دنگ بنام خودشه یعنی برادرم هم از توبره میخوره هم از آخور 

کلا به مفت خوری عادت داره تن لش 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

منم همینو میگم بنظرم باید تقریبا خرجا نصف بشه که به هیچ طرفی فشار نیاد البته بیشتر با داماد باشه یه ...

چی بگم والا جای ما رسم همینجوری مونده خرج عقد هم با داماد عروسی و هر مراسم بشه با جهیزیه و طلا با داماد من بچه اولم عروس شدم اینجوری خودمم راضی نیستم اینکه چرا خانواده من برا من هیچ خرجی نکنند برای داداشام خرج بشه هم عادلانه نیست هم سخته 

چی بگم والا جای ما رسم همینجوری مونده خرج عقد هم با داماد عروسی و هر مراسم بشه با جهیزیه و طلا با دا ...

اره درست میگی آدم زورش میاد 

حالا خونه و ماشین خب خودتون پسر باید تهیه کنه ولی بقیه چیزا که با خانواده ها هست باید نصف شه

چی بگم والا جای ما رسم همینجوری مونده خرج عقد هم با داماد عروسی و هر مراسم بشه با جهیزیه و طلا با دا ...

هر چیزی عرفش خوبه جهیز با دختره عروسی با پسر مهریه با مرد خریدای عروسی و حلقه هر کدوم با طرف مقابل طلا با داماد اخه یعنی چی دختر پول شام طرف خودشون رو بده یا پسر جهیزیه بخره من برام نامفهومه

اول گفت سه دنگ بنام پسرمیزنم اون سه دنگ رو بنام شما سه تا دختر میزنم بعد پشیمون شد نزد اون سه دنگ بن ...

خیلی بده واقعا برای عروسی زورشون نمیاد خرج کنن اما تا به دختر میرسه میگن بذیم داماد

اره درست میگی آدم زورش میاد حالا خونه و ماشین خب خودتون پسر باید تهیه کنه ولی بقیه چیزا که با خانواد ...

برا شوهر من نه پدر من کمک کرد نه حتی پدر خودش طفلی همسرم زیر بار قسط و قرص داره تا الان بعد دوسال له میشه 

هر چیزی عرفش خوبه جهیز با دختره عروسی با پسر مهریه با مرد خریدای عروسی و حلقه هر کدوم با طرف مقابل ط ...

خب ما کلا رسم جهیزیه رو داریم که پسری چند تیکه بزرگ رو بخره و من یه فقط یه مبل اظافه تر گفتم که اونم بابام برام خریده ولی میخوام نامردم هم راحتی بخره 

طلا هم که هر دو طرف میخرن ولی مال خانواده دختر به چشم نمیاد