2777
2789
عنوان

این وسایل زیاده که داماد بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 176 پست
پ چند تا مبل میخوای؟چرا تاپیک قبلت نوشتی مجردی و سرپرست خانوار؟

خب نمیخوام پرو بشن 

بله مجرد هستم و سرپرست خانوار چون یه بار تو عقد جدا شدم و تو سیستم هم به خاطر ازدواجم جدا کردن دیگه یارانه و همرو

الانم هنوز عقد نکردیم خب و نامزدیم تو تاپیک هام هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عزیزم در کل با ما رسمتون فرق داره ولی چون سکه کم گفتید خوبه بنطرم انشاالله خوشبخت بشید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اره قبول کردن جای دیگه رو آسون تر گرفتیم

آره یه نفرم میشناسم اینجور کرده بود 

گفته بود عروسی و طلا سبک بگیرید یعنی افتضاح بود عروسیش غذا کم اومد مردم پشتشون حرف میزدن که شام ندادن پول میخکاستن بگیرن فقط

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خونه که برای خودش میگیره اگه بخره به اسم خودشه اگه نخره هم خونه خودشهطلا هم سرمایه هردو شونهیه عروسی ...

اخه ببین طلا خب بابای منم سر عقد باید کادو بده طلا بده 

عروسی من بابام گفت اونا خرج فامیلای خودشون رو بدن ما خرج فامیلای خودمون چون فامیلای بابام اینطور رسم دارن بدشون میاد داماد خرج بده و همه کاره عروسی بشه 

دقیقا ما رسممون همینه برا دوتا داداشمم بابام مجبوره جور کنه هر چند سخت دیگه

منم همینو میگم بنظرم باید تقریبا خرجا نصف بشه که به هیچ طرفی فشار نیاد البته بیشتر با داماد باشه یه کم کمتر عروس

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
باید عروسی هم بگیره؟خونه هم داشته باشه؟طلا هم بگیره؟وجدان هم خوب چیزیهکلا هیچ بایدی واس هیچی نذارید

واقعا حالا من دیدم شوخرم اول زندگی همش داره اجاره میده خانواده شوهرمم خودشون رو راحت کردن هی گفتن نداریم پول پیش بیشتر کنیم به بابام گفتم برای پسرت خونه خریدی نصفشم بنامش زدی من نمیگم بنامم بزن اما دوس ندارم پول بریزم تو جیب صابخونه جای خوب تهران هم رهن واجاره کرده بودیم بابام خرید داده نشستیم چندساله الانم جای خوبی هستیم درسته به نفع شوهرمه اما بنفع من ه هست از اجاره نشینی اولا راحت شدم بچمم بهترینها براش مهیا میکنیم اون پولی که بابت اجاره میدادیم برای بچم خرج میکنیم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

آره یه نفرم میشناسم اینجور کرده بود گفته بود عروسی و طلا سبک بگیرید یعنی افتضاح بود عروسیش غذا کم او ...

نه ما اینطوری نیستیم 

عروسی قراره اونا پول شام مهمونای خودشون رو بدن ما مهمونای خودمون فامیلای بابام خوششون نمیاد داماد خرج بده

طلا هم خب بابام قراره سر عقد بده اونا هم باید بدن طبیعی