الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اصلا از این خبرا نیست من پدر مادرم عربن جفتشون، ما چهارتا دختریم پدرم مثل پرنسس باهامون رفتار میک ...
چیزی که دیدم گفتم
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
پدرشوهر سابقم تریلی داشت یکبار تعریف کرد بار برده بودم جنوب بعد همون صاحبش اومد دنبالم سوار شدم دیدم ه زنه تو وانت پشت نشسته جلو کولر روشن زنه تو گرما پشت به مرده گفتم نمیشه که ما زیر کولر خانمت پشت میگه برگشت گفت ما به زنهامون اهمیت نمیدیم خیلیم پسر دوستن
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
خیلی بده واقعا برای عروسی زورشون نمیاد خرج کنن اما تا به دختر میرسه میگن بذیم داماد
اره دیگه فکر میکنه حالا پسرش چه گهیه
ماسه تا خواهر تحصیلکرده روی پای خودمون وایسادیم برادرم از اول اویزون ننه بابام بود دیپلم هم نتونست بگیره