2777
2789
عنوان

این وسایل زیاده که داماد بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 176 پست
دختر چی میخره دقیقا ؟ ظرف پلاستیکی های آشپزخونه موند فقط

کلی چیزی. گاز مایکروفر ظرفشویی. سرویس قاشق چنگال

لوازم برقی مثه ابمیوه گیری، اسیاب. چایساز. جاروبرقی و....

سرویس چینی و کریستال و پرده و روتختی و ...

خواهر من پارسال برا بقیه این تیکه های داماد ۷۰۰ میلیون داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر چی میخره دقیقا ؟ ظرف پلاستیکی های آشپزخونه موند فقط

پلاستیکی؟جهازم شده 1 ملیارد و 500 

سرویس چینی ارکوپال سفال کریستال پذیرایی قاشق چنگال برقی ها تزئینات و.......

فقط یه رومیزی خریدم 14 تومن 

ولی خب دیدم زناشون خیلی به حف شوهراشونن مثل افغانها اونا هم جهاز دختر نمیبره اما با لباس سفید میرن ب ...

نه اصلا از این خبرا نیست من پدر مادرم عربن جفتشون، ما چهارتا دختریم پدرم مثل پرنسس باهامون رفتار میکنه. همه عموهام هم کاملا تابع زناشونن

نه اصلا از این خبرا نیست من پدر مادرم عربن جفتشون، ما چهارتا دختریم پدرم مثل پرنسس باهامون رفتار میک ...

چیزی که دیدم گفتم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

واقعا؟

اره بخدا دروغم چیه 

پدرشوهر سابقم تریلی داشت یکبار تعریف کرد بار برده بودم جنوب بعد همون صاحبش اومد دنبالم سوار شدم دیدم ه زنه تو وانت پشت نشسته جلو کولر روشن زنه تو گرما پشت به مرده گفتم نمیشه که ما زیر کولر خانمت پشت میگه برگشت گفت ما به زنهامون اهمیت نمیدیم خیلیم پسر دوستن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خیلی بده واقعا برای عروسی زورشون نمیاد خرج کنن اما تا به دختر میرسه میگن بذیم داماد

اره دیگه فکر میکنه حالا پسرش چه گهیه 

ماسه تا خواهر تحصیلکرده روی پای خودمون وایسادیم  برادرم از اول اویزون ننه بابام بود دیپلم هم نتونست بگیره 

والا ۴ تیکه نیسسرویس چوب کامل خودش چن تا زیرمجموعه داره😁کمد،تخت،جاکفشی،زیر میزتلویزیون،میزو صندلی آ ...

کمد و کابینت رو اکثر خونه ها دارن و اونا که قرار نیست بخرن

میزنم تلوزیون هم با تلوزیون هست مگه میشه بدون میز

اینه کنسول هم همون اینه شمعدان هست که جز سرویس چوب نیست 

تخت و مبل و میز ناهار خوری میشه سرویس چوب که میدونم زیاد شد