2777
2789
عنوان

این وسایل زیاده که داماد بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 176 پست
خب اینا رو باید داماد بخره دیگه همه چی رو که نباید پدر عروس بخره نازه بابام مبل استیل هم خریده وسایل ...

عزبزم منم میگم داماد قرار یخچال و لباسشویی رو چه مارکی بخره ؟؟؟!!!!🫤

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حالان من بار قبل که عقد کردم برای جاریم تخت مبل خریده بودن من بابام گفت خودم مبل میخرم خرج عروسی مید ...

چی بگم واله بعضیا که کلا شانس دارند

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزم منم میگم داماد قرار یخچال و لباسشویی رو چه مارکی بخره ؟؟؟!!!!🫤

اها فکر کردم دارم دعوام میکنی😂😂😂

یخچال نمیدونم دیگه هر چی کَرَم خودش بود😂😂😂

ولی ظرفشویی ال جی گرفتم اونم ال جی باید بگیره

چی بگم واله بعضیا که کلا شانس دارند

چشمم ترسید دیگه😂😂😂

البته  وضعیت مالی پدرم از اونا بهتر بود گفت میخرم که به اونا هم فشار نیاد دیگه قدر ندونستن 

ولی این نامزدم وضعشون خوبه

اها فکر کردم دارم دعوام میکنی😂😂😂یخچال نمیدونم دیگه هر چی کَرَم خودش بود😂😂😂ولی ظرفشویی ال جی گر ...

بزار یخچالم ال جی بخره تا چندین سال برات کار میکنه 

کار میکنه شده از وسایل دیگه بزنه یا شما شده خودت کمکش کنی  وسایل برقی رو مارک خارجی خوب بخر ارزش داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بزار یخچالم ال جی بخره تا چندین سال برات کار میکنه کار میکنه شده از وسایل دیگه بزنه یا شما شده خودت ...

اره واقعا برای همین ظرفشویی رو بابام جلو جلو ال جی گرفت گفت اونا هم ال جی بگیرن چون مارک خارجی خیلی بهتره  

چشمم ترسید دیگه😂😂😂البته وضعیت مالی پدرم از اونا بهتر بود گفت میخرم که به اونا هم فشار نیاد دیگه ...

خوب خدارو شکر 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم