2777
2789
عنوان

این وسایل زیاده که داماد بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 176 پست
عرف ما اینجوریه همه چی با داماد ما حتی مهمونامون پول زیادی نمی‌دن داماد جهیزیه و مراسم عقد و عروسی و ...

چی بگم واله اگه حرفی و مشکلی پیش نیاد و از نظر دو طرف عادی باشه چه اشکالی داره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قزوینیم و اینجا خیلی اداب رسومی هستن ما 4تا لباسشویی ظرفشویی یخچال تی وی شوهرم خرید عروسی رو گرفت ...

منم پدرم سر عقد قراره بهم سرویس بده مامانم النگو از طرف خواهر مجردم نمیدونم انگشتر یا دسبند 

ظرفشویی هم بابام خودش خریده 

میگم که طلاهایی که عروس میخره به چشم نمیاد نمیدونم چرا 

خوشا بحالتون. شهر ما که اگر داماد خونه آماده داشته باشه کابینت و پرده هم خانواده عروس میزنن. حتی کمد ...

چه عجیب 

دیگه کسی خونه داره کمد دیواری و کابینت و گاز و سینک و هود و کولر با مرده خونه باید تکمیل باشه 

ما هم پرده با عروسه

واقعا خرده ریز خیلییی خرج داره فکر کنم قیمت های جدید رو نمیدونی بابا م برام مبل هم خریده ولی نگفتیم ...

خب میگم خوب بخر سرویس چینی خارجی وقتی بزرگ هارو همسرت متقبل شده دست شما بازتر مثلا میتونی ست اشپزخانه اسموک بخری قهوه ساز چایی ساز این چیزا حداقل یکی دومیلیارد جلو افتادی این چیزارو همسرت داره میخره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم پدرم سر عقد قراره بهم سرویس بده مامانم النگو از طرف خواهر مجردم نمیدونم انگشتر یا دسبند ظرفشویی ...

چرا عزیزم به چشم میاد بخدا بعدا باعث افتخار و سربلندی خودته جاری من خیلی کارا نکرد و جهیز معمولی عزتی که به من میذارند به اون اصلا و دست پایین میبینندش 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خب میگم خوب بخر سرویس چینی خارجی وقتی بزرگ هارو همسرت متقبل شده دست شما بازتر مثلا میتونی ست اشپزخان ...

نه بابا یکی دو ملیارد مبشه این 4 تا قلم 

من جهازم تکمیل شده و خریدم 1 ملیارد و 500 تازه به جز فرش اتاق خواب ها و پرده و یه سری تزئینات اخر 

نه بابا یکی دو ملیارد مبشه این 4 تا قلم من جهازم تکمیل شده و خریدم 1 ملیارد و 500 تازه به جز فرش اتا ...

یخچال ماشین لباسشویی چی میخره ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرا عزیزم به چشم میاد بخدا بعدا باعث افتخار و سربلندی خودته جاری من خیلی کارا نکرد و جهیز معمولی عزت ...

حالان من بار قبل که عقد کردم برای جاریم تخت مبل خریده بودن من بابام گفت خودم مبل میخرم خرج عروسی میدم همه چی بیشتر گرفت

با اون بهتر بودن واقعا تازه هر چی هم نمیخواستن بخرن میگفتن بگو بابات بخره