2777
2789
عنوان

این وسایل زیاده که داماد بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 3347 بازدید | 176 پست

مهم اینه ببینیم دامادو خانوادش قبول کردن یانه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید عروسی هم بگیره؟خونه هم داشته باشه؟طلا هم بگیره؟وجدان هم خوب چیزیهکلا هیچ بایدی واس هیچی نذارید

خونه که برای خودش میگیره اگه بخره به اسم خودشه اگه نخره هم خونه خودشه

طلا هم سرمایه هردو شونه

یه عروسی میمونه که اونم مرد باید بگیره ولیمه ست نمیشه بی عروسی رفت سر خونه زندگی که

یجوری میگی انگار خونه و طلا و عروسی پوله میره تو جیب عروس

۱۴۰۴/۷/۲۵

اونایکه میگید همه چی با داماد خوب برای برادر و پسر خودتون هم باید بخرید اونموقع چی جهیز عروسی طلا مس ...

دقیقا ما رسممون همینه برا دوتا داداشمم بابام مجبوره جور کنه هر چند سخت دیگه

ما عربا که صفر تا صد جهاز رو خود پسر میخره علاوه بر خونه و ماشین. دختر هیچ با خودش نمیبره فقط دعای پ ...

ولی خب دیدم زناشون خیلی به حف شوهراشونن مثل افغانها اونا هم جهاز دختر نمیبره اما با لباس سفید میرن با کفن میان یجورایی حلقه به گوش شوهراتونین حالا نپرید بهم من تا اونجایی که تو ۴۰ سال زندگیم دیدم میگم مثلا حتما بچه باید دوسه تا بیارن بعد خیلی باید خانواده شوهر رو احترام کنن همینطور شوهر 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن