2777
2789
عنوان

از خانمای بددل بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست
میگم آفرین شوهرمن اینقدر شخصیت داره به احترام خانم همکارش میره سلام میکنه و منو معرفی میکنهاینا آداب ...

خوبه بهش میگفتی شوهرت داغونه اکه برد پیت چه میکردی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چطوری ازدواج کردی؟ همسرت هم طلاق گرفته بود؟ راضی؟

ن مجرد بود اره دوسداریم همدیگرومشکلات ک بخای بگی هست زیاده ولی همین دوسداشتن صبوری کنارهم عشق بینمون تونسه مشکلاات اسون کنه مثلا۷سال ازدواج کردم بچه دارنشدم دنبال دکترم همش 

شوهرم ی شهردور کارمیکنه ۱۰روز فقط درماه میادخونه بشدت من تنهام این بدترین مشکلمه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا غصبناک منو نگاه می‌کرد دیگه خیلی واضح بود

نظر تون در مورد من چیه 

رفتیم خرید لباس برای دخترم ،فروشنده خانم بود مجرد بود فک کنم 

موقع کارت کشیدن شوهرم پونصد تومن تخفیف میخوتست دو دست لباس برداشتیم برای دخترم ده میلیون شد کفت شوهر نه و نیم میزنم فلان  

خلاصه مدام دستشو به دست شوهر من میزد میگفت نه نکش زیاد تخفیف و فلان 

من اونجا نگاه سرد به انگشتاش و خودش و شوهرم کردم و گفتم تمام پول رو بکش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به قرآنببخشید ببخشید بوی گندی میده این آدم که همه از اینکه نزدیکش کار کنن شاکی ن

اه اه 

کاش میگفتی به جای این کار ها لباس های شوهرت رو بشور

احتمالا متوجه نگاه های هیز شوهرش شده یا اعتماد بنفس نداره فک میکنه زشته

نمیدونم شایددوتاشو ک میگی باشه زشت زیادنیس ولی خیلی کوتاهه اگ بخای حسابش کنی ولی بقیه چهرش معمولیه خیلی اصن اومده خونمون براولین بار کنارم ننشت محل نمیدادخونش رفتم باشوهرم دیدنش اصلاکنارم ننشست بجز ۱دیقه زودپاشد رفت دورازمن نشست ساکت کلاباشوهرش گرمه سرش محل بکسی نمیده منم احتماعی بشدت حراف خیلی ناراحت شدم ازرفتارش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نمیدونم شایددوتاشو ک میگی باشه زشت زیادنیس ولی خیلی کوتاهه اگ بخای حسابش کنی ولی بقیه چهرش معمولیه خ ...

عزیزم اگه زنی اینجور نگاه مرد و حساس بود بدانید مردش هول هست و داره به شما اخطار میده دور بر این هول نباشید

عزیزم اگه زنی اینجور نگاه مرد و حساس بود بدانید مردش هول هست و داره به شما اخطار میده دور بر این هول ...

اره میددنم حتی شوهرمم ازبرادرش خوشش نمیادک من حتی اسمشو بیارم یاباهاش حرف بزنم اصافه یاشوخی بدش میادنمیدونه چجوری بهم بفهمونه حتی اجازه نمیزاره استوری واتساپ داداششومن حتی ببینم ولی خب بنظرم اینجیزا توی جمع جایز نی ک بخاا بشوهرش بگه البته از بی سیاستیه جاریه

نمیدونم شایددوتاشو ک میگی باشه زشت زیادنیس ولی خیلی کوتاهه اگ بخای حسابش کنی ولی بقیه چهرش معمولیه خ ...

اینطور ک میگی من احساس می‌کنم آدمی هست که به شدت اعتماد بنفسش پایینه و احساس کمبود میکنه 

علت رفتارش با شما هم عجیبه  احتمالا کلا معاشرت بلد نیست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اره میددنم حتی شوهرمم ازبرادرش خوشش نمیادک من حتی اسمشو بیارم یاباهاش حرف بزنم اصافه یاشوخی بدش میاد ...

خب اره در جمع نباید شوهرش رو خرد کنه هر چقدر هم هول

چون برنیگردنه بک جواب گستاخانه شوهرش میده توی جمع بیشتر خودش خرد میشه

نظر تون در مورد من چیه رفتیم خرید لباس برای دخترم ،فروشنده خانم بود مجرد بود فک کنم موقع کارت کشیدن ...

فکر نکنم شوهرت مقصر بوده باشه

میدونی وضعیت جامعه خیلی بدتراز قبل شده

این و موافقم که خیلی بخصوص فروشنده مرض دارن

اما بعضی ها هم واقعا راحت هستن

مطمئن باش شوهرت جلوی تو کاری نمیکنه

حساس نباش میدونی خیلی آقایون و به روشون بیاری فکر میکنن خیلی خبریه که همه دنبالشونن 

شمام که دیگه اونجا خرید نمیری

اگر بدت اومده خواستی دوباره بری باهمسرت نرو

در کل میگم حساس نباش اگر چیز بدتری از شوهرت ندیدی 

ن مجرد بود اره دوسداریم همدیگرومشکلات ک بخای بگی هست زیاده ولی همین دوسداشتن صبوری کنارهم عشق بینمون ...

آها خداروشکر که همدیگرو دوست دارید همین کافیه

انشالله هر چی صلاحه انشالله بزودی تاپیک بارداریتو بزنی😍

کاش بری شهری که شوهرت کار میکنه زندگی کنی که شبا بیاد خونتون

دور از جونت من همین کار کردن راه دور کار دستم داد سردی آورد بینمون اصلا شاید اگه انقد دور نمیموند زودتر میشناختمش زودتر اقدام به طلاق میکردم نه اینقد دیر

اینطور ک میگی من احساس می‌کنم آدمی هست که به شدت اعتماد بنفسش پایینه و احساس کمبود میکنه علت رفتارش ...

اره راس میگی باید علتشوبفهمم اگ واقعاخودشو میگیره ک دیگه طرفش نرم ولی حتمایروز بهش میگم توکلاهمیشع ایقدرکم حرفی وهرجامیری هیچی نمیگی؟البته شوهرش خونمون ک بودچندبارسرصحبت هی بازمیکدیچیزی بگه ولی اون هیجی وسکوت میکردتوگوش شوهرش پچ میگردفقط تنهای 

خب اره در جمع نباید شوهرش رو خرد کنه هر چقدر هم هولچون برنیگردنه بک جواب گستاخانه شوهرش میده توی جمع ...

اره دقیقاادم اگ عاشق بشه مطیع میشه این شوهرش هنو عاشق زن اولشه براهمون میدونم حسی نداره هنوز بهش