2777
2789
عنوان

از خانمای بددل بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 68 پست
آها خداروشکر که همدیگرو دوست دارید همین کافیهانشالله هر چی صلاحه انشالله بزودی تاپیک بارداریتو بزنی� ...

اره عزیزم من ۱ماه نشد ک بعدعقد طلاق گرفتم ازدواجم اجباری بود ازش بدم میومدشکرخدازود فهمیدم جداشدم

شمام ازخدابخواه ازامام زمان خوشبخت میشی شک ندارم نماز بوقت ایناخیلی خوبه

نمیشه شرایط رفتن اون شهرنیس وگرنه خودمم خیلی خستم و کم اوردم ازتنهایی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرش که قضاوت میکنه

دخترش همراه پدره بود من اومدم داخل پارکینگ گفت در نبندین اومد و درباره هزینه های بازسازی پرسید بعد گفت نصاب کاغذ دیواریتون برای خونمون بردیم خ کارش تمیزه اینو لوله کشی ک اومده بودم نصابم برد برای خودش 

چون خ تمیز کار کرده بود گفت برای خونه منم اومد کاغذ نصب کرد 

من با مردها صحبت میکنم ولی با لحن عادی مودبانه درباره مسائل ضروری ساختمون

بخصوص وقتی همسایه است اطلاعاتم زیاد داشت از مدیر ساختمون و صاحبان قبلی خونم ی چیزایی گفت 

ولی دخترش بنظرم رفته ب مادره بدگویی کرده چون انگار مامانه یادش داده هرجا باباش با خانمی حرف زد بره بگه هی لباس باباشو می‌کشید ۸،۹ساله کوچکم نبود باباش گفت تو برو بالا 

گفت ن تو هم باید بامن بیای 

دخترش همراه پدره بود من اومدم داخل پارکینگ گفت در نبندین اومد و درباره هزینه های بازسازی پرسید بعد گ ...

احتمالا خودشون اختلاف دارن 

مرده هم هیزه که براش نگهبان گذاشته 

زیاد اهمیت نده 

وقتی میبینی خانومش حساسه با همسرش حرف نزن خوب.

اصلا ندیدمش فقط همون دوبار اونم وسط اسباب کشی بود خرد خرد داشتم وسیله میاوردم شوهرش با هیزی حرف نمیزد فقط خ کنجکاو بود هی سوال می‌پرسید درباره قیمت خونه نقشه اش

بعد فهمیدم لوله کشه گفته بود یکی از همسایه هات خ فضوله اومده داخل همجارو نگاه کرده همینه بنظرم بعضی مردا حتی زنها عاشق بازسازی خونه ان من چون بازسازی کردم میگفت چرا در رنگ کردی دستگیر طلایی گذاشتی همینو ی در ضدسرقت میذاشتی ب نفعت بود گفتم ن خ گرون میشد اینو از فلان محل ۱۵۰۰ خریدم با رنگش نهایت ۲تومن دراومد انگار هردو دوتا مرد بودیم درباره خونه داشتیم حرف میزدیم حالت هیزی نداشت زنش دیگ نمیشه ک شوهرش تو قفس بزاره 

احتمالا خودشون اختلاف دارن مرده هم هیزه که براش نگهبان گذاشته زیاد اهمیت نده

ن هیز نبود ولی فک کنم سابقه خیانت داره 

من خودم بدون اطوار حرف میزنم سنگین لوس و ادایی نیستم حجابم رعایت میکنم خودش میفهمه ی حریمی هست باهام با هیزی رفتار نکرد فقط درباره خرجهای ک تو خونم کردم خ کنجکاو بود 

من خیلی دیر جنبیدم من عروسی کردم😞😩

عزیزم چندسالته

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

حرکتش ک زشته ولی من خودم والا ۱۵ ساله تو این محلم ولی حتی نشده ب مرد همسایه یک بار سلام بدم ،اخه چرا ...

۶واحدیم از همشون فقط همین یکی هم کلام شده ی اقا دیگ هست رد میشیم فقط سلام میکنیم میریم یکی دیگم یبار با اسنپ اشتباه گرفتمش در واسش باز کردم گفت ن من اسنپ نیستم همسایه بالام بعد رفت 

حالا اگ من شوهر داشتم یکسره در حیاطم بودم کسی بهم چیزی نمی‌گفت الان همش تو خونم دوبار در واحدم باز کردم همون خانم رو دیدم انگار باباشو کشتم با دشمنی نگام کرد رفت منم شانس ندارم هربار با همون چشم تو چشم شدم 

احتمالا شوهرش میشناسه و ربطی به شما نداره ولی در کل آدما شکاک دیوانه هستن

شوهر سابق خودم شکاک بود خرابم بود آره آخرین شب زندگی دیوونه بود بعد رابطه رفت حموم بعد حوله واسش بردم همونمور لخت تو چهارچوب در حمام نشست سرش گرفت تو دستاش 

خودم از حالتش ترسیدم بعد گفت زیر دوش هی با خودش فکر میکرده چون دوماه قهر بودیم رابطه نداشتیم اونجات گ.شاد شده تو حتما با کسی دیگ رابطه داشتی بعد گریه هم کرد 

خ اونشب ترسیدم ممکن بود قتل کنه فرداش رفتم خونه مامانم 

مامانم ک پشت شوهرم بود همیشه 

چون نوه خالمه

گفت ن دیگ برنگرد این با تو ک هست دیوانه میشه روت حساسه بعد من ۳بار دیگ زن گرفت اونارو بعد ۶ماه و ۱سال هی طلاق داده 

۲۷

منم۲۶

عزیزم سنی نداری ایشالایه ادم باایمان  وخوب نصیبت کنه 

منم اینجوریم خوشم نمیاد خانمی با شوهرم گرم بمیرم بخنده یا در مورد مسایلی حرف بزنه همه ی آدم ها مثل ه ...

من خودم حد مرز رعایت میکنم چون مطلقه ام همجور مردی بهم نزدیک میشن ولی باور کن ماها غذا نیستیم یکی بیاد سراغمون بعد زنش مانع بشه نزاره 

ماها آدمیم خودمون میتونیم حد مرز تعیین کنیم جوری رفتار کردم اون آقا اصلا امیدی ب اینک بخواد باهام مدل اونجوری صمیمی بشه نداره 

انقدر مرد هیز دیدم میدونم باهاشون چکار کنم از خط قرمز رد نشن 

عزیزم وقتی می بینی خانمش حساسه صحبت نکن چرا سری ک درد نمیکنه دستمال ببندی الکی الکی برای خودت تهمت ب ...

دیگ ندیدمش ولی تو دامادها هم همینه مثلا شوهر خواهرم خ عوضیه پشت سرم تهمت زد بعد طلاقم 

یا حسود و رذل هست من با اون خ کم حرف میزدم ولی با شوهر خواهرشوهرم بیشتر چون اون رفتارش هیزی نبود بامن 

یا یبار خراب کاری کرد ترسید روسری مادرشوهرم تو سیزده بدر اشتباهی سوزوند من کنارش بودم گفت نگی بهش ها 

گفتم باشه 😂عروس و داماد همدست شدیم نگفتیم مادرشوهرم فک کردم خودش کنار اجاق بود سوخته ولی شوخی ناجور صمیمیت اضافی یا نگاه بد اصلا بینمون نبود واقعا 

میگم آفرین شوهرمن اینقدر شخصیت داره به احترام خانم همکارش میره سلام میکنه و منو معرفی میکنهاینا آداب ...

دقیقا منم اگ شوهرم آداب اجتماعی رعایت کنه خوشم میاد  مرد یا زنهایی ک سلام علیک نمیکنن یا بلد نیستن با مردم ارتباط داشته باشن هم اندازه آدمهایی ک افراط میکنن کارشون اشتباهه