2777
2789
عنوان

از خانمای بددل بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 67 پست
خاک تو سرش که قضاوت میکنه

دخترش همراه پدره بود من اومدم داخل پارکینگ گفت در نبندین اومد و درباره هزینه های بازسازی پرسید بعد گفت نصاب کاغذ دیواریتون برای خونمون بردیم خ کارش تمیزه اینو لوله کشی ک اومده بودم نصابم برد برای خودش 

چون خ تمیز کار کرده بود گفت برای خونه منم اومد کاغذ نصب کرد 

من با مردها صحبت میکنم ولی با لحن عادی مودبانه درباره مسائل ضروری ساختمون

بخصوص وقتی همسایه است اطلاعاتم زیاد داشت از مدیر ساختمون و صاحبان قبلی خونم ی چیزایی گفت 

ولی دخترش بنظرم رفته ب مادره بدگویی کرده چون انگار مامانه یادش داده هرجا باباش با خانمی حرف زد بره بگه هی لباس باباشو می‌کشید ۸،۹ساله کوچکم نبود باباش گفت تو برو بالا 

گفت ن تو هم باید بامن بیای 

منم اینجوریم 

خوشم نمیاد خانمی با شوهرم گرم بمیرم 

بخنده یا در مورد مسایلی حرف بزنه 

همه ی آدم ها مثل هم نیستن 

اگه این خانم اینگونه شما رو نگاه میکنه خوشحال باش چون داره بهت میگه مراقب باش شوهر من هوله

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شوهرش میشناسه و ربطی به شما نداره ولی در کل آدما شکاک دیوانه هستن

من تازه ی جاری گیرم اومده همش بشوهرش گیرمیده مثلاشوهرش نگاه ب خانمای بیحجاب میکردتوپارک اون توجمع باصدای نیمه بلند بهش میگف سرت بنداز پایین و همش کنایه نیش وطعنه همچی بارش میکردبنظرت دیلش چیه؟خانمه خودش مطلقه بوده بایه بچه ۱ماه نیس عروسی کردن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بعضی ها خیلی بی فرهنگ ن

ربطی به شوهرشون نداره

ما یه همکار اسکل داریم که تقریبا همه مجموعه ۵۰۰ ۶۰۰ نفری ما از این آدم خوششون نمیاد

بعد رفتم دکتر این آدم و زنش اومده بودن

خود آقای همکار اومد سلام علیک

بعد برگشت رفت پیش زنش نشست

نگم اون زنه چجوری با غضب منو نگاه می‌کرد

آخه الاغ من یه تار گندیده شوهر خودمو به امثال شوهرت نمیدم

بعد جالبه اون روز من اصلا حالم خوب نبود رنگ پریده بدون آرایش در ساده ترین حالت ممکن

اینا همش نشونه بیشعوری این زنهاست

وای نگو میترسم🥺 ازدواج کردی؟

اره عزیزم ازدواج کردم زودولی خب دوره ماخانمای مطلقه اینقدر عوزی نبودن بیشترشون الان خیلیاتوفلمیل مردای مجردد تورکردن داداش دوستم زن مطلقه ۴تاشوهرکرده دوام بچه داره ۴سال ازپسره بزرگتره مادرشم کنارشه اومده با۱۱۴سکه خودشو انداخته توشناسنامه داداش دوستم خلاصه اتیش گرفتن ازناراحتی خانوادش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من تازه ی جاری گیرم اومده همش بشوهرش گیرمیده مثلاشوهرش نگاه ب خانمای بیحجاب میکردتوپارک اون توجمع با ...

احتمالا یا شکاک و بدبین هست  

یا قبلا خیانت دیده و میترسه 

یا اعتماد بنفسش پایینه  

یا شوهرش واقعا مریضه و از اون بابت نگرانه‌

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بعضی ها خیلی بی فرهنگ نربطی به شوهرشون ندارهما یه همکار اسکل داریم که تقریبا همه مجموعه ۵۰۰ ۶۰۰ نفری ...

شاید اصلا غضبناک‌نکاهتون نمیکرد شما اینجور تصور کردید با توجه به سابقه اش 

اگه همکار زن شوهر شما ،در یک مکان با شما باشه ، و شوهر شما از کنارتان بلند شه بره به اون سلام بده واکنش شما چیه؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دخترش همراه پدره بود من اومدم داخل پارکینگ گفت در نبندین اومد و درباره هزینه های بازسازی پرسید بعد گ ...

چرا نباید حرف بزنی آخه

این معاشرت ه

والا نمیدونم انگار بعضی ها تو غار زندگی میکنن

عزیزم وقتی می بینی خانمش حساسه صحبت نکن چرا سری ک درد نمیکنه دستمال ببندی الکی الکی برای خودت تهمت بخری بعضی ها شعورشون صفره من خودم با چشامم دیدم دختر من ب مجردها نگاه نمیکنه چه برسه متاهل ها وقتی توی خیابونیم چنان خانم ها قیافه میارن و نگاه چپ ب شوهر و دختر خانم من میکنن ک ببینه نگاه هم نکردن درصورتی ک حتی طرف متاهل باشه اما خوشگل ترین مرد عالم باشه نمیگه فلانی چقدر خوشگله چه برسه ب نگاه 

احتمالا یا شکاک و بدبین هست یا قبلا خیانت دیده و میترسه یا اعتماد بنفسش پایینه یا شوهرش واقعا مریض ...

شوهرش ک اره بشدت مجردی خرابی داشته وهیزه بشدت ولی خب اون   ک تازه زنش شده ومطمعتم ازگذشتش خبرنداره اینم بگم دوتادخترداره برادرشوهرم از زن اولش

اهامس اینه اخه خیلی کنترلش میکنه همش میگه ساکت هیچی نگو خیلی برامون سواله

شاید اصلا غضبناک‌نکاهتون نمیکرد شما اینجور تصور کردید با توجه به سابقه اش اگه همکار زن شوهر شما ،در ...

میگم آفرین شوهرمن اینقدر شخصیت داره به احترام خانم همکارش میره سلام میکنه و منو معرفی میکنه

اینا آداب معاشرت بعدم شوهر این خانم اونقدر آدم داغونیه که نگم

شوهرش ک اره بشدت مجردی خرابی داشته وهیزه بشدت ولی خب اون ک تازه زنش شده ومطمعتم ازگذشتش خبرنداره ا ...

احتمالا متوجه نگاه های هیز شوهرش شده یا اعتماد بنفس نداره فک میکنه زشته 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️